We doen het samen Of we doen het niet

Samen met onze opdrachtgevers en professionals tillen wij de bouwsector naar een hoger plan. En dan ook écht samen.

Want iedereen die denkt dat ‘ie de ontwikkelingen in ons vak alleen aan kan, onderschat de veranderingen en het tempo waarin zij komen. Vanuit dit fundament brengen we organisaties en professionals in de bouw, infra, vastgoed en corporatiesector bij elkaar. Met ons sterke netwerk zorgen we elke dag weer voor de juiste skills op de juiste plek. Van interim manager tot structurele rol en van starter tot directeur.

Het hart van ons denken en doen

Ons startpunt is altijd oprechte interesse in de drijfveren en ambities van zowel de professionals als opdrachtgevers waar wij mee samenwerken. Wat beweegt hen? Waar doen zij het voor? En waar willen zij als persoon of bedrijf naartoe? We luisteren aandachtig naar thema’s en behoeften die voor hen belangrijk zijn, om dit helder in kaart te brengen en samen op te lossen. Deze radicaal nieuwe manier van organiseren is hét antwoord op huidige complexe uitdagingen.

De katalysator van werkplezier

Samen gooien we de toekomst van de sector over een compleet andere boeg. Er is namelijk niets belangrijker dan plezier hebben in wat je doet. Werken draait niet om leiderschap, eigenbelang en resultaat. Nee, wij geloven dat je floreert als de focus ligt op samenwerking, ontwikkeling en wederkerigheid. Alleen op die manier haal je het beste uit de mensen én de organisaties.

De mens als middelpunt

Werken gaat om efficiënte, wederkerige relaties tussen onze klanten, werknemers en onszelf. Win-win-win! Met alles wat wij doen gaan alle partijen vooruit. Maar praatjes vullen geen gaatjes, dus voegden we in 2020 daad bij woord. Het resultaat? The Human Agenda: een boek vol persoonlijke verhalen en interessante visies op de belangrijkste thema’s in de branche. Maar liefst 119 pagina’s met in de hoofdrol onze klantpartners en professionals, want zij maken het verschil! Het digitale boek vind je hier.

Hoe wij het doen

Ben of zoek je een starter, ervaren professional of senior manager? Dan zit je bij ons goed. Wij matchen professionals met werkgevers en andersom. Dat doen wij heel gericht, want iedere samenwerking is maatwerk. En daarna begint het pas. Het allerbelangrijkste is voor ons dat de samenwerking succesvol blijft. Een perfecte match bestaat niet, die maak je samen!

Inmiddels hebben veel professionals via ons hun stempel gedrukt op verschillende unieke projecten. Denk aan de Noord/Zuidlijn in Amsterdam, de herontwikkeling van een voormalig Rabobank-kantoor of de transformatie van een sanatorium naar woonwijk. Bekijk meer van onze projecten hier.

Building Heroes is altijd op zoek naar nieuwe manieren om meerwaarde te creëren, want zo brengen we de branche samen op een hoger plan. Allemaal vanuit ons thuishonk waar de sector elkaar vindt en uitdaagt en waarin doelen worden gerealiseerd. Hoe we dat doen?

  • Wij trainen en coachen jonge professionals via onze Construction University. Dit is een multi-company traineeship voor de grootste talenten in de bouw, infra en vastgoed waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Na drie vruchtbare jaren is er nu ook een programma voor de Woningcorporatiesector opgezet. Als onderdeel van een hechte community realiseren talenten persoonlijke ambities en werken zij aan toonaangevende projecten binnen hun branche. Neem Anouk als voorbeeld.
  • Wij leiden real deal champions op via trainingen van de Builders College. Naast het reguliere salaris ontvangen professionals voor ieder gewerkt uur Building coins die te besteden zijn op ons platform. Zie het als een opleidingsbudget voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling dat tijdens de gehele carrière opgebouwd wordt en vrij in te zetten is.
  • Wij brengen talenten bij elkaar tijdens onze events, zodat zij elkaar onderling inspireren en versterken. Een mooi voorbeeld hiervan is de jaarlijkse Building Talent Day, waar eerder een millennial coach, topsporter en andere inspirators het podium betraden. Natuurlijk met voldoende netwerkmogelijkheden en een lekkere borrel achteraf. Lees hier meer.

Van niets, iets maken. Dat leek Laurens Both wel wat. Zijn studie-shortlist? Industrieel productontwerp, civiele techniek en bouwkunde. Hij koos in 2016 voor het laatste. Maar waar hij ooit droomde van een carrière als architect, nam Laurens toch een andere afslag.

Marit Copray (23) volgt liever haar hart dan de meute. Als getogen Arnhemmer verhuisde ze onlangs voor de liefde naar Rotterdam en ook haar carrièrepad is alles behalve doorsnee. In plaats van het multi-company traineeship van de Construction University gaat ze voor de tweejarige in-company variant.