Katalysator voor vakliefde en prestaties

Wij willen dat zowel de professionals met wie we werken als onze klantpartners floreren. Daarom willen we een katalysator zijn voor persoonlijke ontwikkeling en prestaties, voor vakliefde en plezier.

“De relatie tussen werkgever en professional is misschien wel de belangrijkste duurzame relatie. Alleen met oprechte interesse in elkaar en in elkaars belangen, is er een wederkerige verbintenis mogelijk en alleen dan ontstaan er excellente prestaties.”

The Human Agenda

Als talentpartner in de bouw hebben wij The Human Agenda tot het hart van ons denken en doen gemaakt: onze klanten ontwikkelen en bouwen, Building Heroes bewaakt hun menselijke agenda. Samen vertalen wij strategische uitdagingen naar talentvraagstukken.

As pioneers We stand out

Alleen als mensen zich ontwikkelen kunnen organisaties dat ook en vice versa. Zo bedenken wij innovatieve concepten die soms een antwoord geven op de behoefte van de schaarse professional en soms van de bouwende organisatie. Maar die altijd waarde toevoegt aan elk van hen.

Victory is Yours

Building Heroes zorgt ervoor dat je als mens én als organisatie continu de ruimte en mogelijkheden krijgt om stappen vooruit te zetten. Daarom focussen we ons naast het vinden van de mooiste projecten, ook op de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van onze professionals.

Het liefst blijven we duurzaam betrokken bij iedere stap die je zet op jouw carrièrepad. Want hoe beter wij elkaar kennen, hoe waardevoller we voor jou en onze klantpartner kunnen zijn.

Thuishonk

Wij houden onverkort vast aan de allerhoogte kwaliteit. We creëren een inspirerende omgeving waar vakinhoudelijke inzichten, capaciteiten en drijfveren samenkomen. Die plek noemen we ons Thuishonk. Een plek waar talenten met elkaar keihard aan hun potentieel kunnen bouwen.

Proactieve Sparring-partner

Wij zijn een volwaardig sparringpartner. Soms in de rol van luisterend oor, soms als bemiddelaar, vaak als grensverlegger. En dat begint met oprechte interesse. Want vanuit interesse ontstaat verbinding om elkaar te helpen en elkaar scherp te houden op de essentiële thema’s binnen werken in de bouw. Ons hechte team, met een mix aan senioriteit, leert constant van elkaar en heeft plezier samen. Bij Building Heroes vinden we kwaliteit van leven net zo belangrijk als het behalen van resultaten.

Zie jij jezelf in deze rol? Bekijk onze eígen vacatures hier.