Join our team

Werken bij Building Heroes is werken bij een succesvol (soms eigenwijs) bedrijf maar met een schat aan bemiddelingservaring en ondernemerschap. Een veilige omgeving waar je fouten kan én mag maken om zo verder te komen. We werken in een hecht team met een mix aan senioriteit, waar we constant van elkaar leren maar waar zeker ook plek is voor plezier. Quality of life is namelijk één van onze kernwaarden. We spreken elkaar aan op work-life balance zodat we duurzaam lol kunnen hebben en resultaten kunnen bieden.

We bouwen elke dag samen aan ons Thuishonk. Met onze professionals, talenten, opdrachtgevers én met jou. Want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we zo belangrijk dat we je er graag alle vrijheid en ruimte voor geven. Zo neemt iedereen deel aan een uniek, state of the art, ontwikkelprogramma. Je volgt specifieke opleidingen en trainingen die jou in je ontwikkeling verder helpen.

Schuilt er in jou ook een bouwheld? Sluit je dan aan bij de 35 andere interne heroes, gevestigd op drie verschillende locaties (Amsterdam, Breda & Rotterdam). Bekijk hieronder de beschikbare rollen. Staat je ideale rol er niet bij en wil je op een andere manier bijdragen aan onze groei?

Neem contact met ons op of stuur een open sollicitatie.