WERKEN BIJ BUILDING HEROES
JOIN OUR TEAM

Elke dag bouwen we samen aan onze organisatie. Met onze professionals, talenten, opdrachtgevers en met jou. Want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we zo belangrijk dat we je er graag alle vrijheid en ruimte voor geven.

We werken als team. Met vakliefde en plezier gaan we voor maximaal resultaat. En dat resultaat wordt uiteraard gevierd. We drinken er een drankje op, geven elkaar een high five en laten onze WhatsApp-groep ontploffen met complimentjes.

Word ook een Building Hero

Onderstaande rollen zijn momenteel beschikbaar. Staat je ideale rol er niet bij en wil je op een andere manier bijdragen aan onze groei? Twijfel dan niet, we zijn ruimdenkend en bijten niet. Neem contact met ons op of stuur een open sollicitatie.

MEET US. Neem een kijkje op het thuishonk voor de helden in bouw en infra, en ontdek de kracht van Building Heroes. Schuilt er in jou ook een bouwheld? Sluit je dan aan bij de 35 andere interne heroes, gevestigd op vier verschillende locaties (Amsterdam, Breda, Rotterdam & Eindhoven).

Niet kunnen vinden wat je zoekt? Wij zijn benieuwd naar jouw ambitie en altijd op zoek naar nieuwe Building Heroes! Stuur ons een open sollicitatie via deze link.

‎Open Sollicitatie