Thuishonk Stories

Blog

12 jul, 2024

Michelle Touwslager: 10 jaar Building Heroes!

Michelle Touwslager is 10 jaar in dienst bij Building Heroes. In dit blog een terugblik op haar avonturen.

Lees meer

Building Hero

10 jun, 2024

Betelhem Adinew

De ijverige Betelhem begon na haar bachelor en twee masters vol goede moed aan haar zoektocht naar een baan, maar dat bleek lastiger dan gedacht...

Lees meer

Blog

05 jun, 2024

Van start in de installatietechniek

Sinds begin dit jaar is Building Heroes een nieuwe tak rijker: de installatietechniek. En daarmee ook een nieuw gezicht, want Bert Dellaert mag de kar trekken. Zijn doel? Samen impact maken in de regio Breda en Rotterdam.

Lees meer

Building Hero

01 mei, 2024

Mohammed Ouldkadi

"Ik wil doorgroeien binnen de bouw, dat staat vast." Van bescheiden calculatie tot grootschalige renovatie, Oulkadi gaat geen uitdaging uit de weg.

Lees meer

Blog

12 apr, 2024

Impactvolle verbinding

We trapten dit jaar af met het eerste IMPACT-event, waar naast diverse directeuren ook Building Talents Guus de Laet (26) en Zayon Brooks (24) aanwezig waren. Een interessante kruisbestuiving die de verschillen tussen de toch wel ‘andersdenkende’ generaties blootlegt.

Lees meer

Blog

03 apr, 2024

INSPIRE

Op 29 februari kwamen de briljante geesten van de bouw samen bij het INSPIRE-event van Building Heroes. Een avond gewijd aan de jonge talenten en alumni van onze Construction University, en een eerbetoon aan onze klantpartners die met ons geloven in de kracht van ontwikkeling.

Lees meer
1 2 3 9