Building Leaders

Building Heroes bemiddelt topmanagers en leiders in de bouw- en vastgoedsector op vaste en interim basis – we noemen hen Building Leaders. Wij bouwen voort op de jarenlange expertise in executive search van ons bedrijf. We zijn gedreven en werken exclusief samen met toonaangevende klantpartners om grenzen te verleggen en de beste resultaten te behalen. Samen bouwen we een unieke community om onze impact op de branche te maximaliseren. Daarom organiseren we frequent sessies over ontwikkelingen binnen de sector en persoonlijke groei. Na afloop blijven we betrokken, evalueren we en adviseren we waar nodig om onze relaties te helpen groeien.

Wil jij een volgende stap maken in jouw carrière? Neem dan gerust contact op met een van onze partners.

A Leaders' Journey

Kom je in contact met een van onze partners, dan nemen we altijd eerst de tijd voor een kennismaking. In ons gesprek prikkelen en reflecteren, zodat we daarmee inzicht creëren. Want alleen met oprechte interesse in elkaar en in elkaars motivatie, is er een verbintenis mogelijk.

Building Leaders kan je van dienst zijn op verschillende momenten in jouw carrière. Of je nu afvraagt of je huidige functie nog aansluit bij jouw ambities, actief op zoek bent naar een nieuwe baan of simpelweg nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt, wij fungeren graag als jouw ideale partner. Samen toetsen we jouw wens aan de ambities van diverse organisaties.

Is er een match? Dan organiseren we een kennismaking met de organisatie. Onze aanpak is altijd maatwerk en we weten als geen ander dat inzichten van belang zijn bij de keuze voor een nieuwe baan. We bieden je extra inzichten en informatie, de mogelijkheid om bijvoorbeeld een Breinprofiel bij Brainsfirst te maken en verbinden je desgewenst met plezier aan andere voorhoedespelers.

Hieronder vind je een selectie van onze actuele vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Neem gerust en vrijblijvend contact op om samen te sparren over de volgende stap in jouw carrière, ontwikkelmogelijkheden of om onderdeel te worden aan ons netwerk van Leaders.

Placeholder

Ontdek meer

Vacatures voor leaders

Deze professionals staan voor je klaar

Willem Molengraaf Leading Building Heroes | Leaders

Maaike Arns Leading HR & Marketing

Trots op deze referenties

“Een echte match creëren is een gave, en Willem Molengraaf van Building Heroes beheerst dit uitstekend. Hij kijkt naar jou als mens, wat je belangrijk vindt in je werk en als mens, welke bedrijven, mensen en klanten het beste bij je passen en welke organisatie qua cultuur de juiste fit is. Het gaat niet alleen om het matchen van partij en kandidaat; het gaat bij hem om het creëren van een langdurige samenwerking waar jij oprecht gelukkig van wordt. Willem is persoonlijk, denkt met je mee en is ondernemend en verbindt. Dáár ligt zijn kracht.”

Mark Plaisier
Algemeen Directeur bij De Nieuwe Norm

INVOLVED PARTNERING

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag met je in contact. Want alleen samen maken we de perfecte match.

    privacy statement gelezen*