Van start in de installatie- techniek

Blog

Sinds begin dit jaar is Building Heroes een nieuwe tak rijker: de installatietechniek. En daarmee ook een nieuw gezicht, want Bert Dellaert mag de kar trekken. Zijn doel? Samen impact maken in de regio Breda en Rotterdam.

Bekenden uit de branche

Vanuit de installatietechniek richten we ons op de utiliteitsbouw, en het voelt als een logische stap. Bert vertelt: “Zelf heb ik ruim zeventien jaar ervaring in het bemiddelingsvak, met focus op de installatietechniek. Zo ken ik ook Willem, een van Building Heroes’ eigenaren. Als broekies, oftewel junior consultants, werkten we een paar jaar samen. Hoe leuk dat we elkaar bijna twee decennia later opnieuw de hand schudden.”

We leggen het fundament voor samenwerkingen in de gebouwgebonden installatietechniek.

Wederkerigheid voorop

Kansen of niet, het moet natuurlijk wel matchen. En dat was hier zeker het geval, want de kernwaarden van Building Heroes passen goed bij wat ik belangrijk vind. Niet sec vacatures vervullen, maar duurzame relaties bouwen met zowel klantpartners als kandidaten. Dat is waar het volgens mij om gaat en wat uiteindelijk het meest oplevert. We streven naar langetermijnsamenwerkingen en daarom is het belangrijk dat het van beide kanten matcht. Zo gaan we alleen in zee met partijen die impact (willen) maken. Ik zie dit als voorwaarde voor mooie partnerships.

Van starter tot en met directie

Een nieuwe tak is altijd spannend, maar waar begin je? In ons geval in Breda en Rotterdam. Ik woon inmiddels tweeëntwintig jaar in Breda en ik ken de markt hier als mijn broekzak. Tegelijkertijd heb ik ook een aardig Rotterdams netwerk opgebouwd. Daarom focussen we ons voorlopig op deze contreien, waarbij rollen op alle niveaus de revue passeren; van starter tot en met directie. Met ‘we’ bedoel ik mijzelf en onze interne collega’s van installatietechniek. We leggen het fundament voor samenwerkingen in de gebouwgebonden installatietechniek.

Successen en uitdagingen

We zijn nu een paar maanden bezig en mogen al wat eerste successen vieren. Door onze netwerken samen te brengen, kwamen we al snel in gesprek met passende partijen en professionals. En de eerste samenwerkingen krijgen al vorm. Daar zijn we best trots op. Zeker in een krappe markt met diverse personeelsuitdagingen met daarbij de schaarste in de installatietechniek. Het is bijzonder om daar een rol in te spelen. Met de eerste successen achter de rug, kijken we uit naar een veelbelovende toekomst in de installatietechniek.