Career Building

Algemeen

Building Heroes legt zich volledig toe op het faciliteren van de meest getalenteerde professionals in bouw en infra. Gedurende iemands hele carrière faciliteren we de ontwikkeling van onze mensen via individuele coaching en trainingen, via onze Construction University en via Timeouts.
Dit doen we voor zowel de jonge honden, als ook de meer ervaren professionals. Wij zetten ze in op unieke projecten en stellen ze in de gelegenheid om duurzame vitale relaties op te bouwen.

Building Heroes zorgt ervoor dat bouwhelden als professional én als mens continu de ruimte en de mogelijkheden krijgen om stappen vooruit te zetten.
Hiervoor zetten wij onze kennis en ervaring in op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. En maken we gebruik van ons rijke netwerk van beslissers bij bedrijven die het verschil maken in de bouw en infra.

De Construction University is het unieke multi company traineeship van Building Heroes voor de ‘nieuwe professionals’. Kennis- en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Zij worden uitgedaagd om zichzelf te overtreffen door in zichzelf te investeren, buiten bestaande kaders te denken en te handelen. Deze Building Talents inspireren en ontwikkelen we samen met onze klantpartners, opleidings- en kennispartners. Zij creëren de mogelijkheden binnen spraakmakende projecten, waar de opgedane kennis en vaardigheden in praktijk wordt gebracht.

De kracht van deze unieke samenwerking is de bundeling van toonaangevende partners die gezamenlijk de toekomst willen bepalen samen met de Building Talents. Met focus op de ontwikkeling van attitude en op essentiële kenniselementen zoals contract-, tender-, risico- en omgevingsmanagement, maar ook BIM, integraal ontwerpen en circulair bouwen.

De Construction University is bedoeld voor de top van de bouw en infra. De innovators van nu. Mensen die het verschil maken, voor henzelf maar ook van hun klanten. Die dat samen doen met gedreven professionals die het uiterste uit zich zelf willen halen. Die willen investeren in zichzelf maar ook in de bouw en infra branche an sich. Na een strenge selectie kan je in aanmerking komen voor deze groep Building Talents. Wil je meer weten? Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Meer weten over wat onze Building Professionals en Building Talents voor jou kunnen betekenen, of hoe je er één kunt worden? Bekijk de website van de Construction University of neem contact met ons op!