Career Building

Algemeen

Building Heroes legt zich volledig toe op het faciliteren van de meest getalenteerde professionals in bouw en infra. Gedurende iemands hele carrière ondersteunen we de ontwikkeling van onze mensen via individuele coaching en trainingen, via de Construction University en via Timeouts. Dit doen we voor zowel de jonge honden, als ook de meer ervaren professionals. Wij zetten ze in op unieke projecten en stellen ze in de gelegenheid om duurzame vitale relaties op te bouwen.

Building Heroes zorgt ervoor dat bouwhelden als professional én als mens continu de ruimte en de mogelijkheden krijgen om stappen vooruit te zetten. Hiervoor zetten we onze kennis en ervaring in op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search.

Onderdeel van Building Heroes is de Construction University. Een 3-jarig multi-company ontwikkelprogramma voor jonge talenten in bouw en infra. De Construction University slaat de brug tussen de schoolbanken en de huidige vraag naar kennis en attitude in de praktijk.

We werken samen met innovatieve opleidingspartners die geloven in de kracht van samenwerking. Bij deze bedrijven leren onze Building Talents on-the-job, door productie te draaien en zoveel mogelijk vlieruren te maken. Daarnaast volgen ze groepstrainingen en krijgen ze begeleiding van een persoonlijke coach. Zo ontwikkelen ze soft-skills en vakkennis op actuele thema’s. 

Alleen de állergrootste talenten in de bouw en infra worden toegelaten tot de Construction University. De innovators van nu. Mensen die het verschil maken. Die willen investeren in zichzelf maar ook in de branche. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en wil je weten of je in aanmerking komt? Neem contact met ons op of bekijk de faculties:

Traineeship bouw
Traineeship infra
Traineeship vastgoed