Open sollicitatie

Meer weten?

What's next

Heb jij jouw gegevens achtergelaten? Dan gaan we meteen voor je aan de slag! Een van onze helden neemt contact met je op en bespreekt met jou wat jouw wensen en behoeften zijn. Bekijk hieronder wat de vervolg stappen zijn. Toch nog vragen? Neem dan contact op met Thijs.

ZO WERKT SOLLICITEREN BIJ BUILDING HEROES

1

Jouw sollicitatie

Je solliciteert via de website en hoort vlot daarna of je uitgenodigd wordt voor een verkennend gesprek met één van onze consultants of partners. Als jullie allebei een match zien, introduceren we je bij onze klantpartner.

2

Kennismaking

Bij een positieve respons van onze klantpartner nodigen we je uit voor een kennismaking. Wij helpen je met een goede voorbereiding zodat jij op je best voor de dag komt. Word je uitgenodigd voor een 2e gesprek? Doen we dat natuurlijk weer. Een kennismakingsproces wordt altijd op basis van de rol waarvoor je solliciteert en jouw ervaring vormgegeven.

3

Aanbieding

It’s a match. Je ontvangt van ons of onze opdrachtgever een passende aanbieding. Natuurlijk adviseren we je ook in deze fase de deal verantwoord en duurzaam is.

4

Aan de slag

Je gaat beginnen. Dat betekent niet dat je ons nooit meer ziet: wij zijn sparringpartner gedurende je hele carrière dus mag je verwachten dat we duurzaam betrokken blijven.