BUILDING HEROES is opgericht door de eigenaren van meussenvanralen (Pim Meussen, Patrick van Ralen en Willem Molengraaf) en Bemiddeling (Jeroen Meerum Terwogt). Binnen Building Heroes combineren zij hun kennis en ervaring op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search.

Deze vier mannen zijn er van overtuigd dat het maken van de beste match belangrijk is, maar dat het zorgen dat deze succesvol blijft de sleutel is tot top prestaties. Want de 100% match bestaat niet, die maak je samen. En dit vraagt wat van alle partijen. Bovendien geloven zij dat als mensen de verantwoordelijkheid nemen om zichzelf te blijven ontwikkelen en als zij simpelweg gelukkig worden door voor en met hen te werken, er waarde wordt gecreëerd op ieder niveau.

In lijn met deze overtuigingen is Building Heroes opgezet, waardoor professionals duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Building Heroes is inmiddels een proactieve sparringpartner, die iedere keer menselijk maatwerk levert. Of het nu gaat om een interim manager, een structurele rol, directeur of een starter in bouw, vastgoed en infra. Of het nu gaat om een aannemer, ontwikkelaar of een ingenieursbureau.

Het gaat ons primair om het ontwikkelen van wederkerige relaties die er écht toe doen. Lees hier meer over waar wij naar streven.