A builders Fellowship

Building Heroes wil ervoor zorgen dat mensen door de hele bouwketen optimaal gemotiveerd zijn. Door wederkerige relaties te ontwikkelen die er écht toe doen. In onze samenwerking zorgen we ervoor dat iedereen erop vooruitgaat.  We maken graag een positieve impact op mensen en organisaties door te investeren in persoonlijke ontwikkeling, innovatieve oplossingen en duurzame projecten.

Uitdagende projecten

Persoonlijke & vakinhoudelijk ontwikkelen

Gelijkwaardig samenwerken

Voor starters en ervaren professionals

Professionals binnen de bouw, infra, vastgoed, installatie en corporatiesector van ieder ervaringsniveau bieden we een inspirerende plek waar veel samenkomt: uitdagend werk, mooie projecten, een unieke community, persoonlijke en vakmatige ontwikkeling.

Samen sparren we over jouw ambities en uitdagingen. En onderzoeken we wat er nodig is om die te realiseren óf te tackelen.

Zo werkt Solliciteren bij Building Heroes

1

Jouw sollicitatie

Je solliciteert via de website en hoort vlot daarna of je uitgenodigd wordt voor een verkennend gesprek met één van onze consultants of partners. Als jullie allebei een match zien, introduceren we je bij onze klantpartner.

2

Kennismaking

Bij een positieve respons van onze klantpartner nodigen we je uit voor een kennismaking. Wij helpen je met een goede voorbereiding zodat jij op je best voor de dag komt. Word je uitgenodigd voor een 2e gesprek? Doen we dat natuurlijk weer. Een kennismakingsproces wordt altijd op basis van de rol waarvoor je solliciteert en jouw ervaring vormgegeven.

3

Aanbieding

It’s a match. Je ontvangt van ons of onze opdrachtgever een passende aanbieding. Natuurlijk adviseren we je ook in deze fase de deal verantwoord en duurzaam is.

4

Aan de slag

Je gaat beginnen. Dat betekent niet dat je ons nooit meer ziet: wij zijn sparringpartner gedurende je hele carrière dus mag je verwachten dat we duurzaam betrokken blijven.

Our Human Agenda

Als talentpartner in de bouw hebben wij The Human Agenda tot het hart van onze denken en doen gemaakt. We gaan verder dan alleen het matchen van professionals met vacatures. We helpen mensen en organisaties om hun persoonlijke en professionele doelen te realiseren en creëren een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en betrokken voelen.

Bij ons staat de mens centraal in alles wat we doen, omdat we ervan overtuigd zijn dat het geluk van mensen die met en voor ons werken de sleutel is tot het creëren van waarde.

Misschien iets voor jou?

Pool of Champions

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag met je in contact. Want alleen samen maken we de perfecte match.

    privacy statement gelezen*