Hillen & Roosen Vacatures

Kom werken bij Hillen & Roosen

Onze specialisatie

Bouwen is onze passie! Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw in binnenstedelijk gebied. Complexe locaties zijn voor ons een uitdaging en bijzondere ontwerpen vinden we extra mooi om aan te werken. Hoe ingewikkelder de puzzel, hoe leuker het wordt! Van woningen tot kerk, van museum tot theater, van opleidingsinstituut tot ziekenhuizen. Sinds kort is het plaatje compleet. Hemubo is met Hillen & Roosen een samenwerking aangegaan waardoor we samen, ieder met zijn eigen expertise, de markt nog beter kunnen bedienen. Naast vastgoed eigenaren en projectontwikkelaars die al tot onze vaste klanten behoren, kunnen we met Hemubo ook de wooncoöperaties aan het klantenbestand toevoegen. Hillen & Roosen én Hemubo bundelen hun krachten en dat betekent dat we het gehele spectrum van bouwen kunnen bedienen: nieuwbouw, restauratie, renovatie, groot onderhoud en beheer.

Hier wil jij werken

Hillen & Roosen: Nu

Ruim een eeuw ervaring in de bouwwereld; een rijke historie! Hillen & Roosen is met name gespecialiseerd in binnenstedelijke nieuwbouw. De uitdaging zit ‘m in logistiek complexe bouwopdrachten, architectonisch interessante ontwerpen en spraakmakende projecten. Met ongeveer 70 medewerkers werken we met hart en ziel aan tal van projecten. Van woning tot ziekenhuis, van theater tot museum. Met oog voor functie, locatie en behoefte van de gebruiker.

In deze tijd staan we voor een nieuwe uitdaging. Door het meerderheidsbelang van Hemubo in Hillen & Roosen bundelen we onze krachten en versterken we onze positie in de markt. Hemubo is gespecialiseerd in strategisch onderhoud en renovatie. Door samen te werken hebben we alles onder ‘een dak’. Vanaf nu kunnen we het gehele spectrum van bouwen bedienen: nieuwbouw, restauratie, renovatie, groot onderhoud en beheer.

Wat Hillen & Roosen sterk maakt

Kerncompetenties

  • Spraakmakende Amsterdamse bouwer met ruim 100 jaar historie
  • Betrokken organisatie waar werknemers centraal staan
  • Uitdagende binnenstedelijk prestigieuze projecten met hoge complexiteit
  • Door de samenwerking met Hemubo heeft Hillen & Roosen expertise over gehele breedte van de bouw. Nieuwbouw, renovatie, restauratie, onderhoud en beheer
Barry Zwaan