Heilijgers Vastgoed

Werken bij Heilijgers

Bouw mee aan verschillende projecten, van projectontwikkeling, renovatie & onderhoud tot vastgoed. Of het nu utiliteits-, woningbouw of verduurzamingsprojecten zijn, voor Heilijgers zoeken we bouwhelden die gaan voor innovatie. De voorstanders van verandering, die samen met collega’s trots zijn op de projecten waar ze aan werken. Of je nu net uit de schoolbanken komt, of al een schat aan ervaring hebt: Heilijgers kijkt naar jouw kracht. Werk aan projecten waar jij kunt laten zien waar je goed in bent en krijg de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Toon je kracht bij Heilijgers en bouw mee aan projecten waar je werkgeluk vindt én trots op kunt zijn!

Heilijgers, hier wil je werken

Aan de slag bij Heilijgers

Bij Heilijgers krijg jij de kans om te werken aan diverse projecten. Van projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud tot vastgoedbeheer: bij deze middelgrote ontwikkelende bouwer werken mensen met trots en passie.

Duurzame relaties
Samen met ongeveer 100 collega’s werk je aan zowel utiliteits-, woningbouw, renovatie en verduurzamingsprojecten. Heilijgers kiest voor duurzame relaties, zowel met de opdrachtgevers als met leveranciers en natuurlijk met jou, niet voor niets is er weinig verloop van het personeel. Met cursussen, trainingen en coaching investeer jij samen met Heilijgers in jouw toekomst, de toekomst van het team en van het bedrijf.

Balans werk en ontspanning
Naast dat optimaal samenwerken met je collega’s centraal staat, is het ook belangrijk om af en toe te ontspannen. Bij Heilijgers organiseren ze daarom regelmatig leuk uitjes, denk hierbij aan: dansen bij Amstel Live, vliegen in een Cessna 172, je fitheid testen bij de Mudrun en eens in de twee jaar wordt zelfs het Oktoberfest in Duitsland aangedaan.

Paul Driessen