Vacatures IV-Infra

Vacatures voor gepassioneerde Infra Techneuten

In het kort

Kan jij niet wachten om zeesluizen als die bij het Panamakanaal te ontwerpen? Geef jij als geen ander advies over dijkversterkingsprojecten? Droom, leef en adem jij staal en beton? Dan ben jij de juiste aanvulling voor deze hechte en dynamische infra-teams.

Jij wilt werken bij een toonaangevend ingenieursbureau dat al jaren in de top 10 van Nederland staat, waarin jij terecht komt in een dynamisch en hecht team waar jij en jouw collega’s de liefde voor techniek delen. Alles wat jullie samen uitdenken, wordt ook daadwerkelijk uitgevoerd.

Jij wilt niet alleen maar denken, maar je wilt vooral ook dóen en dat is in deze afwisselende jobs mogelijk!

Logo Iv Groep
Hier wil jij werken

Aan de slag bij Iv-Infra

Je gaat werken bij een ingenieursbureau dat al jaren tot de top 10 van Nederland behoort en ook nog eens internationaal actief is. Iv-Infra is een jongen, platte en open organisatie, waarin liefde voor techniek centraal staat tijdens het delen van ervaringen en kennis. Stuk voor stuk zijn al je collega’s echte techneuten die samen met jou en met veel enthousiasme, hard werken om tot mooie resultaten te komen.

De gedeelde passie voor het vak is ook te merken aan de inspirerende lunch lezingen, gegeven door jouw collega’s. Daarnaast hebben de verschillende divisies van deze organisatie een unieke propositie in de internationale markt, waardoor de projecten ook internationale aandacht krijgen. Dat is toch iets waar jij samen met ons trots op wilt zijn?

Hier wil jij toch ook werken?!