Werken bij Building Heroes

Building Heroes: Join our team!

Meebouwen aan het thuishonk voor de helden in bouw en infra.

Elke dag bouwen we samen aan onze organisatie. Met onze professionals, talenten, opdrachtgevers en met jou. Want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we zo belangrijk dat we je er graag alle vrijheid en ruimte voor geven.

We werken als team, met VAKLIEFDE en plezier gaan we voor maximaal resultaat. En dat resultaat vieren we natuurlijk. We drinken er een drankje op, geven elkaar een high five en laten onze WhatsApp groep ontploffen met complimentjes.

Word ook een Building Hero

Onderstaande rollen zijn momenteel beschikbaar. Staat je ideale rol er niet bij en wil je op een andere manier bijdragen aan onze groei? Twijfel dan niet, we zijn ruimdenkend en bijten niet. Neem contact met ons op of stuur een open sollicitatie.

Je hoeft bij ons niet strak in je rol te blijven, we doen het namelijk graag samen! Zo blijken Brian Pronk en Vera Huibregtse, naast getalenteerde recruiters ook topacteurs te zijn. Zie ze hier gaan in onze eigen Construction University video.

Thuishonk voor de helden in bouw en infra

WE DOEN HET SAMEN, OF WE DOEN HET NIET. Met dit krachtige statement staan we voor een duurzamere en vooral veel leukere manier van werken. We zijn een hecht team en stellen jouw professionele en persoonlijke ambities centraal. Wij geloven dat als jij simpelweg gelukkig wordt door met ons te werken, er meer waarde wordt gecreëerd op ieder niveau.

Bekijk Building Heroes’ Jeroen Meerum Terwogt, Melvin Pennings, Barry Zwaan en Pim Meussen en lees hun verhaal.

Willem Molengraaf
T: 010 764 0200
M:06 21170675
E: willem@buildingheroes.nl