Thuishonk Stories

Blog

07 nov, 2023

Building Leaders

Willem Molengraaf en Floris Verlaan zetten zich persoonlijk in om topmanagers en leiders in de bouw- en vastgoedsector te verbinden met uitdagende kansen.

Lees meer

Blog

07 nov, 2023

Automatisering met TheMatchbox

Wij waarderen de persoonlijke klik tussen consultant en kandidaat en vinden het belangrijk deze te behouden. Dit doen we door het doorvoeren van automatiseringen via TheMatchbox.

Lees meer

Blog

28 jun, 2023

Vakliefde

Building Heroes onderzoekt vakliefde in de vastgoedsector. Recentelijk vond de Provada plaats: een jaarlijks terugkerend evenement dat professionals uit de vastgoedwereld samenbrengt in Amsterdam. De uitgelezen kans om over dit thema vragen te stellen.

Lees meer

Blog

26 mei, 2023

Provada 2023

De Provada in Amsterdam: We can be heroes!

Lees meer

Blog

27 okt, 2022

Talent ontdekken en ontwikkelen met brain based assessment games

Tijdens een selectieprocedure de focus leggen op ervaringen uit het verleden? Dat is toch echt passé. Voor ons al vanzelfsprekend, maar dat geldt zeker nog niet voor iedereen. De krappe arbeidsmarkt creëert ook in de bouwsector veel uitdagingen. En wij zouden Building Heroes niet zijn als we daar ni…

Lees meer

Blog

04 apr, 2022

CONSTRUCTION UNIVERSITY WONINGCORPORATIE

Bij Building Heroes zijn we volop in ontwikkeling. Ook staat ontwikkeling als onderwerp bij ons hoog op de (human) agenda. Vanuit deze gedachte zijn we drie jaar geleden de Construction University voor bouw en infra professionals begonnen. In twee tot drie jaar ontwikkelen Building Talents (de train…

Lees meer