VICTORY IS Yours

Je eerste baan: een mijlpaal. Na je studie zijn er zóveel carrièremogelijkheden in de bouw, infra, vastgoed en woningcorporatiesector. Dat kan overweldigend zijn. Building Heroes verzamelt de mooiste rollen bij vooraanstaande bedrijven, helpt je kiezen én scoren.

YOUR CAREER, YOUR WAY

  1. Onze Consultants zijn jouw proactieve sparringpartner. Ze denken vrijblijvend met je mee over je eerste of volgende stap in je carrière.
  2. We geven je een uniek kijkje in de keuken bij toonaangevende klantpartners. Wat hebben zij jou als talent te bieden? Matchen jouw ambities bij die van hen? Is er een cultural match?
  3. We geven je inzicht in de diversiteit aan rollen die bij je vooropleiding passen én in de vervolgstappen die je daarvanuit kunt maken. Onze onafhankelijke partner Brainsfirst geeft je inzicht in jouw unieke breinprofiel en hoe dié matcht met een rol bij onze klantpartners.
  4. Wil je aan de slag bij één van onze klantpartners? Dan begeleiden we je in elke stap in het sollicitatieproces én daarna on your way to success.
  5. Je wordt onderdeel van ons Thuishonk met andere talents en ervaren professionals die je wil kennen. We houden je op de hoogte van de mooiste posities, maar ook van ontwikkel-opportunities en vieren gezamenlijk successen.

OF WIL JIJ KEIHARD AAN JE POTENTIEEL BOUWEN?

Dan is de Construction University misschien iets voor jou. In dit unieke, meerjarige ontwikkelprogramma bereiden we je voor op de wereld van morgen. Werk voor klantpartners die net als wij, vergaand willen investeren in jouw toekomst. Leer van de beste opleiders en jouw persoonlijke mentor; een professional die in jouw vak zijn strepen al ruimschoots verdiend heeft. En: ontvang een post-HBO diploma bij een succesvolle afronding van het programma.

Good to know: als je dit programma volgt ga je formeel in dienst bij Building Heroes. Wij zien alleen maar voordelen ; ). Zoals nóg intensiever samenwerken om de bouw op een hoger plan te tillen, onderdeel zijn van een unieke community van Building Talents en gezamenlijke borrels.

AAN DE SLAG BIJ EEN TOONAANGEVENDE PARTNER

Ben je er al over uit wat jouw eerste of volgende stap in jouw carrière moet zijn? Check al onze vacatures voor starters of young professionals, of doe een open sollicitatie.