Vacature IV-Infra

Senior Constructeur Beton

In het kort

Als senior constructeur heb jij een bijdrage in het aansturen van de mede junior en medior constructeurs en heb jij een open houding wat betreft vragen vanuit jouw team.

Van uittekenen tot uitvoeren, je bent van begin tot eind erbij!

Jij wilt werken bij een toonaangevend ingenieursbureau dat al jaren in de top 10 van Nederland staat, waar je terecht komt in een dynamisch en hecht team waar jij samen met jouw collega’s de liefde voor techniek elke dag deelt.

“Je bent druk bezig, je bedenkt dingen en je zorgt dat het gerealiseerd kan worden. Dus uiteindelijk rijd je er onderdoor, kijk je er tegenaan, rijd je er overheen of zie het zelfs op het nieuws! Dat geeft een geweldig trots gevoel. Dat hebben we toch mooi samen gerealiseerd!” – ing. Marc Doomen, 2018

Functie-eisen

Dit ben jij

  • Je bent iemand met passie voor techniek die op basis van de nodige inhoudelijke bagage een inbreng aan de projecttafel heeft om rekening mee te houden.
  • Minimaal afgeronde HTS aangevuld met Betonconstructeur BV
  • Ervaring met engineering
  • Klaar voor de volgende stap in jouw carrière
  • Communicatief vaardig, overzichtelijk en analytisch
Dit ga jij doen

Jouw dag als Senior Constructeur

Jij bent dagelijks bezig met het berekenen van diverse betonnen constructies. Jij haalt energie uit een project waarvan jij weet dat jouw berekeningen ook echt uitgevoerd worden. Samen met jouw collega’s zetten jullie de schouders onder een groot/uitdagend en nieuw project. Jij beschikt al over de nodige kennis en ervaring en wilt dit graag overdragen aan jouw junior en medior collega’s.

De gedreven techneut in jou, wilt niets anders dan de liefde voor techniek delen met jouw collega’s. Uiteindelijk kijken jullie met trots terug naar een uitgevoerd project. Want dat is het toppunt van deze baan; uiteindelijk leidt elke stap die jij met jouw team maakt naar de echte realisatie van een groot project waar jullie straks daadwerkelijk onder doorrijden, overheen gaan of in het nieuws voorbij zien komen. Daar wil jij toch zeker wel onderdeel van zijn?!

Aanbod

Dit krijg jij

  • Een goed salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Sociale en flexibele werkomgeving binnen een deskundig en hecht team.
  • Uitdagende fulltime baan bij een multidisciplinair ingenieursbureau.
  • Werken in een platte organisatie, waar gewerkt wordt met flexibele werkwijzen en je altijd in contact bent met innovatieve en gedreven collega’s.
  • Oh ja: elke twee jaar gaan we met de organisatie gezamenlijk naar het EK of het WK!

Jij krijgt hier een plek waar jij jouw liefde en passie voor techniek naar een hoger niveau tilt en samen met jouw team ook daadwerkelijk jullie projecten tot leven ziet komen.

Jouw nieuwe project

Jouw nieuwe project: traject A27

Binnen afzienbare tijd start de tender voor het project A27 Houten-Hooipolder. Het gehele traject wordt van 2×2 naar 2×3 rijstroken verbreed en in dit traject liggen diverse bruggen en viaducten. Bijvoorbeeld bij Houten de grote brug over de Lek! Jij gaat meewerken aan het maken van de plannen en ontwerpen voor aannemer. Een grote uitdaging: de steunpunten van de nieuwe brug mogen niet meer in de vaarweg staan. Hoe zou jij dit oplossen?

Beton, beton en beton

Beton: de stevige fundering

Het type project kan echt van alles zijn; van bruggen, viaducten, tunnels tot geluidsschermen en de funderingen voor spoorbruggen. Alles waar beton aan te pas komt, daar ga jij aan meewerken. Je werkt aan projecten die kunnen bestaan uit meerdere onderdelen.

Zoals bij de Spoorbrug over de A1. Projecten die uitgebreid in het nieuws komen, daar ben jij dan ook onderdeel van. “We pakken zo’n brug in een multidisciplinair team op, in dit geval o.a. samen met onze collega’s van staalconstructies: van conceptschetsen tot uitgewerkte 3D-modellen. Dus echt dat integrale: samen grote projecten maken.” – ing. Marc Doomen, 2018

Uitgelicht project

Indrukwekkend project beton:

Het hele traject A2. Richting Amsterdam, net bij Utrecht de tunnel onderdoor, vanaf dat punt tot aan Abcoude, hebben wij echt de hele engineering van alles wat je ziet gedaan. Dat is prachtig, dat je een heel traject actief bent geweest. Toonaangevend groot en uitdagend!

“We kiezen er echt voor om ook echt doeners te zijn, ook over de breedte van het project betrokken te zijn. Van schetsen tot uitvoeringsfase willen wij erbij betrokken zijn.” – ing. Marc Doomen, 2018.

Hier wil jij werken

Aan de slag bij Iv-Infra

Iv-Infra is een gemixt gezelschap van junior tot senior professionals. Er is dus veel kennis in huis en eenieder deelt de liefde voor techniek. Dat maakt het extra plezierig om in gedeelde passie samen te werken aan complexe projecten. Onze projectteams zijn zo samengesteld dat wij in de totale diepte en breedte van projecten betrokken blijven, op elk gebied dus.

Ons kantoor heeft een open structuur en de projectteams zitten bij elkaar. Wij hanteren geen hiërarchische structuur en het ontbreken van ‘hokjes’ maakt dat iedereen een open-door-policy heeft. Er is ook ruimte voor informele ontspanning in de vorm van een borrel of uitje op zijn tijd en vergeet niet de geweldige traditie om Iv-breed elk EK of WK te bezoeken!

Logo Iv Groep