Vacature IV-Infra

Projectleider betonnen constructies

In het kort

Als geen ander weet jij hoe jij een integraal en divers team aanmoedigt om samen een complex en uitdagend project, zoals het traject A2 Amsterdam-Utrecht, tot een succes te realiseren! 

Jij wilt werken bij een toonaangevend ingenieursbureau dat al jaren in de top 10 van Nederland staat, waarin jij ook nog eens de vrijheid krijgt om zowel technisch de diepte in te gaan als in de breedte de processen te bewaken. Je komt terecht in een dynamisch en hecht team waar jij en jouw collega’s de liefde voor techniek delen.

“Je bent druk bezig, je bedenkt dingen en je zorgt dat het gerealiseerd kan worden. Dus uiteindelijk rijd je er onderdoor, kijk je er tegenaan, rijdt je er overheen of zie het zelfs op het nieuws! Dat geeft een geweldig trots gevoel. Dat hebben we toch mooi samen gerealiseerd!” – ing. Marc Doomen, 2018

Functie-eisen

Dit ben jij

Je bent iemand met passie voor techniek die op basis van de nodige inhoudelijke bagage een inbreng aan de projecttafel heeft om rekening mee te houden. Je stelt je flexibel op als het gaat om in huis projecten versus op locatie werken bij de aannemer.

Daarnaast check je deze lijst af:

  • Minimaal afgeronde HTS Civiele Techniek
  • Ervaring met projectsturing/engineering
  • Klaar voor de volgende stap in jouw carrière
  • Coachende leidinggevende stijl in combinatie met inhoudelijke aansturing van het team
  • Communicatief vaardig, overzichtelijk en analytisch
Dit ga jij doen

Jouw dag als projectleider

Jij bent de overkoepelde top van een project: groot of klein. Jij weet als geen ander een divers team opgebouwd uit constructeurs en ontwerpers, de juiste weg op te sturen. Daarbij bewaak jij de complete kwaliteit, zowel in huis als op locatie bij de opdrachtgever. Kennis delen, technisch advies gegeven, vragen beantwoorden en coachend leiderschap gaan jou makkelijk af, je doet dit dan ook met plezier. Je bent dus niet alleen voor onze relaties commercieel bezig, maar bent ook een sparringspartner op technisch gebied.

De gedreven techneut in jou, wilt niets anders dan de liefde voor het vak techniek delen met jouw collega’s zodat jullie uiteindelijk trots een uitgevoerd project aankijken. Want dat is het toppunt van deze baan; uiteindelijk leidt elke stap die jij met jouw team maakt naar de echte realisatie van een groot project. Waar jullie straks ook daadwerkelijk onder doorrijden, overheen gaan of in het nieuws voorbij zien komen. Daar wil jij toch zeker onderdeel van zijn?!

Aanbod

Dit krijg jij

  • Een goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Sociale en flexibele werkomgeving binnen een deskundig en hecht team.
  • Uitdagende fulltime baan bij een multidisciplinair ingenieursbureau.
  • Werken in een platte organisatie, waar gewerkt wordt met flexibele werkwijzen en je altijd in contact bent met innovatieve en gedreven collega’s.
  • Oh ja: elke twee jaar gaan we met de organisatie gezamenlijk naar het EK of het WK!

Jij krijgt hier een plek waar jij jouw liefde en passie voor techniek naar een hoger niveau tilt en samen met jouw team ook daadwerkelijk jullie projecten tot leven ziet komen.

Jouw nieuwe project

Jouw nieuwe project: traject A27

Binnen afzienbare tijd start de tender voor het project A27 Houten-Hooipolder. Het gehele traject wordt van 2×2 naar 2×3 rijstroken verbreed en in dit traject liggen diverse bruggen en viaducten. Bijvoorbeeld bij Houten de grote brug over de Lek! Jij gaat meewerken aan het maken van de plannen en ontwerpen voor aannemer. Een grote uitdaging: de steunpunten van de nieuwe brug mogen niet meer in de vaarweg staan. Hoe zou jij dit oplossen?

Beton, beton en beton

Beton: de stevige fundering

Het type project kan echt van alles zijn; van bruggen, viaducten, tunnels tot geluidsschermen en de funderingen voor spoorbruggen. Alles waar beton aan te pas komt, daar ga jij aan meewerken. Je werkt aan projecten die kunnen bestaan uit meerdere onderdelen.

Zoals bij de Spoorbrug over de A1. Projecten die uitgebreid in het nieuws komen, daar ben jij dan ook onderdeel van. “We pakken zo’n brug in een multidisciplinair team op, in dit geval o.a. samen met onze collega’s van staalconstructies: van conceptschetsen tot uitgewerkte 3D-modellen. Dus echt dat integrale: samen grote projecten maken.” – ing. Marc Doomen, 2018

Uitgelicht project

Indrukwekkend project beton:

Het hele traject A2. Richting Amsterdam, net bij Utrecht de tunnel door, vanaf dat punt tot aan Abcoude, hebben wij echt de hele engineering van alles wat je ziet gedaan. Dat is prachtig, dat je een heel traject actief bent geweest. Toonaangevend groot en uitdagend!

“We kiezen er echt voor om ook echte doeners te zijn en over de breedte van het project betrokken te zijn. Van schetsen tot uitvoeringsfase willen we erbij betrokken zijn.” – ing. Marc Doomen, 2018.

Hier wil jij werken

Aan de slag bij Iv-Infra

Iv-Infra is een gemixt gezelschap van junior tot senior professionals. Er is dus veel kennis in huis en eenieder deelt de liefde voor techniek. Het geeft extra voldoening om in gedeelde passie samen te werken aan complexe projecten. Onze projectteams zijn zo samengesteld dat wij in de totale diepte en breedte van projecten betrokken blijven, op elk gebied dus.

Van uittekenen tot uitvoeren, je bent van begin tot eind erbij!

Ons kantoor heeft een open structuur en de projectteams zitten bij elkaar. Wij hanteren geen hiërarchische structuur en het ontbreken van ‘hokjes’ maakt dat iedereen een open-door-policy heeft. Er is ook ruimte voor informele ontspanning in de vorm van een borrel of uitje op zijn tijd en wij hebben de geweldige traditie om Iv-breed elk EK of WK te bezoeken!

Logo Iv Groep