Onze werkwijze

Onze professionals en onze opdrachtgevers zijn degenen die het verschil maken. Daarom hebben wij hun professionele én persoonlijke behoeften tot het hart van onze bedrijfsvoering gemaakt. Dat begint met oprechte interesse voor de drijfveren en ambities van de individuen en organisaties waarmee wij werken, op de korte en op de lange termijn.

Kortom, wij zijn er op gespitst om te weten wat een professional beweegt en wat er binnen een organisatie écht speelt. Wij willen weten waar ze het allemaal voor doen en vooral waar zij als persoon of als bedrijf naartoe willen. Want alleen met oprechte interesse is een duurzame, wederkerige verbintenis mogelijk en ontstaan er de mooiste dingen. Zoals succesvolle samenwerkingsverbanden met excellente resultaten waar iedereen trots op kan zijn.

  1. professionals persoonlijke en professionele transformaties laten doormaken door ze onder te brengen bij werkgevers, waar zij in hun kracht komen te staan en zich continu kunnen blijven ontwikkelen;
  2. mensen trainen en coachen op attitude en kennis door middel van onze Construction University. Zodat zij voldoen aan wat de markt van hen vraagt en duurzaam inzetbaar blijven.
  3. talenten tijdens onze events bij elkaar brengen, zodat zij elkaar kunnen inspireren en versterken.

Building Heroes heeft het afgelopen jaar veel bouwhelden kunnen plaatsen op unieke projecten. Hierbij valt te denken aan de Noord/Zuidlijn. Bekijk hier de unieke projecten van Building Heroes.