Onze professionals en opdrachtgevers zijn degenen die het verschil maken. Daarom hebben wij hun professionele én persoonlijke behoeften tot het hart van onze bedrijfsvoering gemaakt. Dat begint met oprechte interesse voor de drijfveren en ambities van de individuen en organisaties waarmee wij samenwerken.

Wij zijn erop gespitst om te weten wat een professional beweegt en wat er écht speelt binnen een organisatie. Waar doen zij het voor, waar willen zij als persoon of als bedrijf naartoe? Alleen met oprechte interesse is een duurzame, wederkerige verbintenis mogelijk. Zo ontstaan de mooiste dingen, zoals succesvolle samenwerkingsverbanden met excellente resultaten waar iedereen trots op kan zijn.

  1. Professionals persoonlijke en professionele transformaties laten doormaken. Wij brengen hen onder bij werkgevers waar zij in hun kracht komen te staan en zich continu kunnen blijven ontwikkelen.
  2. Jonge professionals trainen en coachen door middel van onze Construction University. Wij bereiden Building Talents voor op de arbeidsmarkt, zodat ze weten wat er van hen verwacht wordt en zo duurzaam inzetbaar blijven.
  3. Talenten bij elkaar brengen tijdens onze events, zodat zij elkaar kunnen inspireren en versterken. Een mooi voorbeeld hiervan is de Building Talent Day.

Building Heroes heeft het afgelopen jaar veel bouwhelden kunnen plaatsen op unieke projecten. Hierbij valt te denken aan de Noord/Zuidlijn. Bekijk hier al onze unieke projecten!