Building Heroes in het nieuws

BUILDING HEROES is regelmatig in het nieuws om onze kennis, visie en inzichten te delen. We geven interviews, staan voor onze mening en zijn trots op onze bouwhelden, unieke projecten en mooie samenwerkingen. Daarnaast delen we onze kennis op The Building Talent Day, andere evenementen en met onze professionals en opdrachtgevers. Om samen tot de beste prestaties te komen vinden we dat je moet samenwerken en delen.
‘We kennen de klant soms beter dan hij zichzelf kent. Dat komt omdat we oprecht geïnteresseerd zijn en ook omdat we op alle niveaus bemiddelen, van starter tot directeur.’

Willem Molengraaf, één van de partners van Building Heroes in een uitgebreid interview over het onderscheidende vermogen en de kracht van het bedrijf.

Publicatie december 2017

‘WIJ voegen waarde toe aan organisatie en individu door veel te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van professionals,’ collega Willem Molengraaf in de Arbeidsspecial van de Cobouw.

Publicatie 2017

Wat waren de ontwikkelingen in 2017 en wat verwachten we voor 2018. De spanning op de arbeidsmarkt blijft aanwezig, maar de aantrekkende economie heeft ook zo zijn voordelen. Lees het hele interview.

Publicatie 4 januari 2018