De winnaar van Home of Heroes 2019 is bekend!

Dames en heren: We hebben ‘m gevonden. De aller matigste bouwkeet van Nederland!

De koffie is er lauw, brood komt gortdroog uit de trommel, het stinkt harder dan een festivaldixie, stoelen zakken door, er is te veel weinig ruimte, alles staat scheef en regen sijpelt via de kieren naar binnen. Kortom: geen plek om onze helden uit de bouw hun welverdiende pauze te laten vieren.

Gelukkig komt aan deze ellende nu een einde. Een constructie-crew hoeft zich nooit meer zorgen te maken om barre omstandigheden. Zij ontpoppen de kurk van hun thermosfles vanaf vandaag in een wereld van weelde: een Home of Heroes.

Met meer dan 2100 stemmen wist dit team alle andere keten van Nederland op afstand te houden. Ze toonden dat hun schaftwagen echt toe is aan vernieuwing en namen in de campagne voor de hemel op wielen al hun familie en vrienden mee op sleeptouw. Als geen ander lieten ze zien dat ze recht hebben op een compleet gepimpte bouwkeet!

Daarom presenteren wij met trots de winnaars van Home of Heroes (2019):

MICHAEL SEEBREGTS

Gefeliciteerd met jullie paleis op wielen, jullie hemel op het werkterrein, jullie tweede thuis. De lunch zal nooit meer hetzelfde zijn en dat hebben jullie verdiend ook!

Graag bedanken we ook alle deelnemers, stemmers en mensen die deze editie van Home of Heroes mogelijk hebben gemaakt. Tot volgend jaar!

HOME OF HEROES 2020

Wil jij volgend jaar kans maken op de HOME OF HEROES 2020? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij nemen direct contact met je op als de actie van start gaat.

    * = verplicht veld