Het is tijd voor een luxe bouwkeet

Dus jij staat letterlijk aan de basis van onze samenleving? Je bouwt met je bloedeigen klauwen aan de huizen, straten en werkplekken van de normale burger? Jij motiveert dag in dag uit constructieteams om de mooiste creaties te maken? Toch bestaat er de kans dat je je zuurverdiende bakkie in een matige bouwkeet zit te drinken.

Wij van Building Heroes zeggen: no more. Wie bouwt is goud en zo gaan we je behandelen ook. Daarom willen we jou en je team de kans geven om jullie pauzes in het vervolg door te brengen in de luxe die je verdient.

Stuur ons een video van je matige bouwkeet en maak kans op een hemel op wielen. We voorzien jullie van de Moeder der Bouwketen. Inclusief een gigantische tv met Playstation, een bar om na een lange werkdag aan te hangen, badjassen en sloffen zachter dan alpacavacht, een spiksplinternieuw koffiezetapparaat en natuurlijk een koelkast tot de nok gevuld met bier (en wijn voor de vrouwen). Jullie nieuwe keet komt bovendien in legergroen zo het terrein op gereden. Je kan het zo gek niet bedenken.

Heeft jouw team de meest matige bouwkeet van Nederland? Staat jouw keet op instorten? Is de koffie lauw en kan het er vreselijk stinken? We got you. Laat het ons weten. Als jij namelijk kan bewijzen dat jij en je team in de meest matige schaftwagen van Nederland vertoeven, dan zetten we de hele bouwplaats op z’n kop.

Meedoen is simpel:

  1. Maak een video waarin jij laat zien in wat voor staat jouw keet verkeert…
  2. Stuur de link naar je video (geüpload op bijvoorbeeld YouTube of Vimeo) via het aanmeldformulier naar ons toe, of WhatsApp je video via onderstaande knop.
  3. Onze vakjury nomineert de 10 meest matige bouwketen voor de stemronde (vanaf 28 juli)
  4. Vraag al je vrienden, familie en vage kennissen om te stemmen.
  5. Krijgt jouw keet de meeste stemmen? Dan spendeer jij in het vervolg je pauze in luxe.

Dus is je keet toe aan vervanging? Dan zien we je video graag vóór 28 juli tegemoet.

Now let’s go build something.

De volledige voorwaarden voor deze actie zijn hier te lezen.

    * = verplicht veld