‘‘WIN DE KEET DIE JIJ VERDIENT’’

DE KEET DIE JIJ VERDIENT

Dus staat jouw bouwkeet op instorten? Staan er net te weinig stoelen? Is de koffie lauw en kan het er vreselijk stinken? We got you. Laat het ons weten. Als jij namelijk kan bewijzen dat jij en je team in de meest matige schaftwagen van Nederland vertoeven, dan zetten we de hele bouwplaats op z’n kop. We voorzien jullie van de moeder der bouwketen. Hier wordt niet overdreven, het Paleis op de Dam is er niks bij.

Dit hemeltje op wielen is namelijk voorzien van een gigantische TV met Playstation, een bar om na een lange werkdag aan te hangen, badjassen en sloffen zachter dan alpacavacht, een spiksplinternieuw koffiezetapparaat en natuurlijk een koelkast tot de nok gevuld met bier (en wijn voor de vrouwen). Jullie nieuwe keet komt bovendien in legergroen zo het terrein op gereden. Je kan het zo gek niet bedenken. Het enige probleem is dat je niet meer naar huis toe wilt.

Nu vraag je je natuurlijk af: hoe doe ik mee? Simpel. Stuur ons een video (of foto) van jouw bouwkeet. Benadruk vooral de matigheid en het gebrek aan onboard entertainment. Wij zetten je video online en vervolgens kan Nederland stemmen op de meest vervallen bouwkeet. Simpel toch? Jazeker. Verzamelen je de meeste stemmen? Dan ben je binnenkort de trotse eigenaar van de meest overdreven uitgeruste bouwkeet in de geschiedenis van bouwketen.

‘s Werelds enige Home of Heroes.

MEEDOEN

Heeft jouw team de meest matige bouwkeet van Nederland? Perfect! Meedoen is simpel:

1. Maak een video waarin jij laat zien in wat voor staat jouw keet verkeert…
2. Stuur de link naar je video voor 28 juli (geüpload op bijvoorbeeld YouTube of Vimeo) via het formulier rechts naar ons toe, of WhatsApp je video via de knop. De aanmeldperiode is verstreken.
3. Onze vakjury nomineert de 10 meest matige bouwketen voor de stemronde.
4. Vraag al je vrienden, familie en vage kennissen om te stemmen.
5. Krijgt jouw keet de meeste stemmen? Dan spendeer jij in het vervolg je pauze in luxe.

De aanmeldperiode is zojuist gesloten. Binnenkort maken we de meest matigste keten van Nederland bekent!

Now let’s go build something. De volledige voorwaarden voor deze actie zijn hier te lezen

stemmen

Binnenkort maken we de genomineerde matigste bouwketen van Nederland bekend! Dan kan het stemmen beginnen! Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.