Kickstart jouw carrière

Building Heroes en hun klantpartners investeren onverminderd door in talent met een unieke, eenmalige samenwerking: de Construction Class of 2020. Waarin jij kan werken voor een gerenommeerde bouwonderneming, terwijl je diverse post-hbo-deelcertificaten haalt in het specialisme van jouw keuze.

Omdat we écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft superbelangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

Construction Class of 2020: what?!

Jij start als junior held op een vooraanstaand project en bouwt keihard aan je potentieel omdat je tegelijkertijd post-hbo-deelcertificaten binnenhaalt in het vakgebied waar jouw ambitie ligt. Dat doe je bij specialist in opleidingen in de bouw: Brickton.

Sounds nice right? Maar dit is nog niet alles.

Omdat we weten dat je vol in charge wil blijven – het gaat immers om de kickstart van jóuw carrière – bieden we deze kans met ultieme keuzevrijheid. Jij kiest voor wie je gaat werken en wat je na afloop van het programma gaat doen. Even goede vrienden.

Je wordt sowieso onderdeel van het mooiste Thuishonk van Nederland en dus een bevlogen community van bouwhelden. Werk je via Building Heroes? Dan krijg je ook nog toegang tot ons ontwikkelplatform Builders College en begeleiding van een Talentmanager.

Construction Classes

Tijdens jouw onboarding bij Brickton, kies je – met hulp van een bouwcoach – een profiel voor jouw éénjarige verrijkingsprogramma. Dat kan op maat, of in de richtingen realisatie, tendering, voorbereiding / engineering en proces- en contractmanagement. Ieder programma bevat zowel vakinhoud als trainingen in soft skills. Omdat wij geloven dat beide essentieel zijn voor jouw ontwikkeling en wendbaarheid in ons snel veranderende werkveld.

Trainingen waaruit je kunt kiezen zijn bijvoorbeeld…

Bouwlogistiek, Inkoop, Productief werken, Overtuigen en beïnvloeden, Effectieve communicatie, Managen van relaties, Conflicthantering, Tendermanagement, Contractmanagement, Powerful presenteren, Klantgerichtheid, Bouwkostenmanagement, Leidinggeven aan jezelf.

Nog niet uitgetraind?

Dan kun je na afloop van het programma als best of class natuurlijk ook doorstromen naar de Construction University. De Construction Class geeft je zelfs vrijstelling voor een aantal courses, die je zelf kunt invullen met trainingen die je extra wil volgen.