BUILDING ART 2022

Wederkerige relaties die er écht toe doen. Dat is voor ons het allerbelangrijkste. We hebben drie jonge kunstenaars gevraagd om hun interpretatie van de bouw in 2022. De uitkomst? Drie unieke artist impressions.

Als dank voor de samenwerking in het afgelopen jaar ontvangen onze klanten en werkenden één van deze kunstwerken uit een serie, want we brengen de kunstwerken in een gelimiteerde oplage van 120 stuks uit, gesigneerd en met de toelichting van de kunstenaar.

We doen het samen of we doen het niet!

Maaike Kramer

Het contrast tussen de vluchtigheid en het fictieve van ideeën versus de snelheid en monumentaliteit waarmee gebouwd kan worden intrigeert mij.

Alles wat gebouwd wordt, wordt eerst bedacht. Tijdens het bedenken komen er ideeën op tafel waarvan minstens de helft het gebouw niet haalt. Maar wat als deze ideeën en vertwijfeling toch een plek krijgen. 

In dit werk gebeurt dat. Een losse en prille schets krijgt de hoofdrol.

Lola Vogels

Waar voorheen lagen zich veel meer los van elkaar bewogen, wordt er steeds meer mogelijk op het gebied van samenwerking in de bouw. Individualisme maakt plaats voor collectivisme en zo zien we dat ook in deze sector. Het delen van kennis en ideeën staat centraal en we spreken steeds meer eenzelfde taal.

Het optisch vervreemde bouwwerk staat voor een stroom aan kennisuitwisseling en oneindige mogelijkheden, waarbij het heldere kleurgebruik mijn optimistische blik op de toekomst weerspiegelt.

Josha van Tongerloo

Gestroomlijnde processen maken de bouw efficiënter. Net zoals deze grafische elementen bestaat er een breed scala aan stromen in de bouw. De kleuren brengen unieke mogelijkheden net zoals er binnen de bouw altijd unieke uitkomsten zullen ontstaan. Een voor het oog simpel gebouw zal altijd een bedrijvig proces achter zich hebben liggen. Iets waar men weinig besef van heeft maar meer besef voor zou mogen komen. 

Mijn opvatting van de bouw is veranderd door er met een ander oog naar te kijken en ik hoop dat mijn werk dat ook bij anderen doet.

ORDER NOW

Ben jij net zo verliefd op de kunstwerken als wij? Bestel dan jouw exemplaar door te mailen naar denise@buildingheroes.nl.