Building Talent Day 2019

Hét careerevent voor de talenten in bouw en infra die keihard aan hun potentieel willen werken

Save the date

10 oktober 2019
Nationaal Militair Museum

Wil jij je als eerste aanmelden voor de Building Talent Day 2019? Laat dan hieronder je gegevens achter en we zetten je naam op onze voorregistratie-lijst. We houden je tevens op de hoogte!

* = verplicht veld

Datum & locatie
De datum voor de Building Talent Day 2019 is bekend! Save the date: 10 oktober in het Nationaal Militair Museum in Soest. Meld je snel aan om jouw plekje te bemachtigen op ons careerevent. Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar.
Word een Building Talent
Speciaal voor talenten die keihard aan hun potentieel willen bouwen, is er de Construction University: het multi-company traineeship voor de bouwhelden van de toekomst. Mensen met een winnaarsmentaliteit die de bouwkolom willen veranderen.

  • Je werkt voor toonaangevende opdrachtgevers, je leert intensief van leading professionals en wordt continu begeleid door je eigen Building Coach.
  • Je vult in drie jaar je rugzak met een schat aan ervaring en legt een solide fundering voor een topcarrière in de bouw en infra.
  • Na afronding ben je 100% future-proof in jouw specialisme en klaar voor je next level carrièrestap.

De Construction University is er voor de grootste beloftes in bouw en infra. Voor de innovators van nu. Voor de helden van de toekomst. Heb jij de benodigde skills?

Partners Building Talent Day
By Building Heroes

Jij gaat het beleven op de Building Talent Day:

  • Ontdek of jij het in je hebt een bouwheld te worden.
  • Ontmoet de meest innovatieve werkgevers in de bouw en infra: zie of er een match is met jouw ambities.
  • Leer over de verduurzaming van de bouw en infra en de effecten op people, planet en profit.
  • Neem de proef op de som: ben jij klaar voor de Construction University?
  • Beleef een dag samen met studie- en vakgenoten en bouw aan je netwerk!

Building Heroes is het thuishonk voor de helden in bouw en infra. Voor talenten die keihard aan hun potentieel willen werken. Dus waar wil je beginnen? Bij wie kun je terecht voor advies? Wie staat garant voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Wie helpt je bij je eerste stappen op de arbeidsmarkt? Het antwoord is Building Heroes.