Building Talent Day

Hét career event voor talenten in bouw, infra, vastgoed en corporatiesector

Ken je dat gevoel? Dat gevoel van het verschil willen maken, de next step willen zetten in jouw carrière en samen bouwen aan mooie projecten. Maar tegelijkertijd niet weten waar je moet zoeken of beginnen? Dat herkennen wij! Daarom organiseren wij elk jaar de Building Talent Day. Een dag waarop we je willen inspireren motiveren en prikkelen. Maar we laten je ook beleven, ervaren en vooral leren.

In 2019 was de laatste, spraakmakende editie met presentaties van klanten, een millennial coach, topsporter en meer inspirators. Ook waren er veel ‘Linda de Mol-momentjes’ waarbij we toffe dingen weg gaven (skydive arrangement, hotelovernachting, Building Heroes goodies) en was er genoeg ruimte om te connecten met opdrachtgevers en met elkaar. Niet te vergeten: iedereen werd met de borrelbus weer in zijn of haar (studenten)stad afgezet.

Helaas hebben we in 2020 en 2021 geen event kunnen organiseren. Juist daarom zijn we erop gebrand om er in 2022 een extra-awesome evenement van te maken! Benieuwd hoe de Building Talent Day er in 2019 uit zag? Bekijk hiernaast de aftermovie.

Laat hier onder je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen en updates.

De Building Talent Day is voor

  • Studenten: 3e of 4e jaars hbo of master richting bouwkunde, civiele techniek of vastgoed.
  • Starters: met < 3 jaar werkervaring (hbo-diploma of master in de richting bouwkunde, civiele techniek of vastgoed).

Ook met een commerciële achtergrond kom je in aanmerking voor het ontwikkelprogramma – dus twijfel jij of je met jouw (studie)achtergrond kan starten in de Construction University? Bram kan je hierbij helpen!

  • Ontdek of jij het in je hebt een bouwheld te worden.
  • Ontmoet de meest innovatieve werkgevers in de bouw, infra, vastgoed of corporatiesector: zie of er een match is met jouw ambities.
  • Leer over thema’s van nu, zoals circulariteit, digitaliseren, duurzaamheid, Conceptueel Bouwen en meer.
  • Maak kennis met jouw fastlane naar succes: ons traineeship de Construction University.
  • Beleef een dag samen met studie- en vakgenoten en bouw aan je netwerk!

Volg je ons al?