Building Talent Day

Building Talent Day

Het carrière evenement voor de Bouw, Infra en Vastgoed

Schrijf je in voor The Building Talent Day op 1 maart 2018! Tijdens dit evenement krijg je een goed beeld van je eigen kwaliteiten, je toekomstige werkveld en wellicht je potentiële werkgever. Het doel van de middag: de drempel voor jou als student richting de arbeidsmarkt verlagen door op een leuke manier contact te maken. The Building Talent Day kent een ‘out of the box’ programma door onze samenwerkingen met verschillende studieverenigingen.

Het programma in het kort…

Je zult worden opgehaald bij de schoollocatie. Tussen 13.00 u en 13.30 u kom je aan op de locatie in Utrecht (De Fabrique). Hier kun je ontspannen kennismaken met de aanwezige bedrijven (dit zullen infra en bouwbedrijven zijn), terwijl er (op een, al zeg ik het zelf, leuke manier) een lunch uitgeserveerd wordt.

Hierna volgt een gezamenlijke opening, waarna de groep verdeeld wordt in drieën. Er volgen drie rondes met: een casus in teamverband, een game die jouw cognitieve vaardigheden test en het spel 1 tegen 100 met interessante vragen van de aanwezige opdrachtgevers.

Hierna een gezellige borrel waar de winnaars van de middag bekend gemaakt worden!

Als mooi einde van The Building Talent Day stap je in de partybus, die je weer terugbrengt naar je opstapplaats.
Dus: ben jij een student in het 3e of 4e jaar van een bouwkundige of civiele opleiding? Schrijf je dan snel in! Aan de dag zijn geen kosten verbonden.

Met een dag vol vette games, een lekkere lunch en complexe casussen strijd jij mee voor THE BUILDING TALENT CUP 2018!

* = verplicht veld