Building Talent Day 2019

Hét careerevent voor de talenten in bouw en infra die keihard aan hun potentieel willen werken

Meld je als eerste aan!

10 oktober 2019 is het zo ver, de volgende editie van de Building Talent Day. En niet op zomaar een locatie! Dit jaar ontvangen wij de helden van de toekomst in het Nationaal Militair Museum. Wil jij zeker zijn van een plekje op ons event? Meld je dan direct aan!

Let op! Mits er genoeg aanmeldingen zijn zal er uit bovenstaande plaatsen een bus vertrekken. We houden je hiervan op de hoogte.

* = verplicht veld

Aftermovie 2018

Ben jij benieuwd hoe de vorige editie eruit zag? Bekijk dan hieronder de aftermovie en foto’s. Mind you: dit jaar zullen we het weer helemaal anders aanpakken!

Dit staat jou te wachten

Jij gaat het beleven op de Building Talent Day:

  • Ontdek of jij het in je hebt een bouwheld te worden.
  • Ontmoet de meest innovatieve werkgevers in de bouw en infra: zie of er een match is met jouw ambities.
  • Leer over thema’s van nu, zoals circulariteit, digitaliseren, duurzaamheid en meer;
  • Maak kennis met jouw fastlane naar succes: ons taineeship Construction University;
  • Beleef een dag samen met studie- en vakgenoten en bouw aan je netwerk!

Programma

We zijn nog volop het programma aan het samen stellen, maar verwacht een (inter)actief programma met verschillende sprekers: coaches, studentenvereniging, young professionals, bouwbedrijven, inspirators. Natuurlijk krijg jij ook volop de tijd om verschillende bedrijven uit de bouw en infra branche te ontmoeten, eveneens mede studenten.

Locatie

Niet zomaar een locatie, maar het Nationaal Militair Museum!

Ben jij een hero?

Bij Building Heroes krijgen alleen de allerbeste en meest getalenteerde professionals de mogelijkheid om toonaangevende projecten te doen voor kwalitatieve opdrachtgevers.

De Building Talent Day is voor:

  • Studenten: 3e of 4e jaars hbo of master (bouwkundige of civiel-technische opleiding)
  • Starters: met < 3 jaar werkervaring (hbo diploma of master in bouwkunde of civiele techniek.
Let's stay in contact

Heb jij ondertussen vragen? Mail ons dan via events@buildingheroes.nl of stuur een WhatsApp berichtje naar Esmée Schuszler!

Word een Building Talent

Speciaal voor talenten die keihard aan hun potentieel willen bouwen, is er de Construction University: het multi-company traineeship voor de bouwhelden van de toekomst. Mensen met een winnaarsmentaliteit die de bouwkolom willen veranderen.

  • Je werkt voor toonaangevende opdrachtgevers, je leert intensief van leading professionals en wordt continu begeleid door je eigen Building Coach.
  • Je vult in drie jaar je rugzak met een schat aan ervaring en legt een solide fundering voor een topcarrière in de bouw en infra.
  • Na afronding ben je 100% future-proof in jouw specialisme en klaar voor je next level carrièrestap.

De Construction University is er voor de grootste beloftes in bouw en infra. Voor de innovators van nu. Voor de helden van de toekomst. Heb jij de benodigde skills?