Onze Bouwhelden | Levon Dindar

Levon Dindar

Levon (24) is een man van de techniek en met een overgroot opa als architect en een opa en oom met een eigen bouwbedrijf kon het niet anders dan dat hij de bouw in zou gaan. Tijdens zijn studie bouwkunde heeft hij zich gespecialiseerd in stedenbouw, het was voor hem een middenweg om pragmatischer en op grote schaal procesmatig te kunnen werken.

De bouwwereld is zijn thuis en dat zie je. De jonge Levon straalt energie en gedrevenheid uit. De bouwplaats is zijn terrein, zelfverzekerd en daadkrachtig loopt hij over de bouwput. Trots vertelt hij, ‘het is niet zozeer het beroep dat mij aantrekt, maar de bouwwereld op zich. Volgens mij is er geen branche zo dynamisch als de bouw. Dynamisch, maar ook eigenwijs en stug.’ Geeft hij met een lachje toe.

Bewondering en een intrinsieke drive

Met zijn 24 jaar staat hij nog maar aan het begin van zijn carrière en is hij nog op zoek naar zijn plek in de bouw. Zijn oudere oom die nog 70+ uur per week werkt, is zijn grote voorbeeld. ‘Het is een ontzettende doorzetter, hij gaat door tot het af is. Die mentaliteit, daar heb ik echt bewondering voor.’ Levon heeft zelf ook een enorme drive om verder te komen. Hij ziet zich de komende jaren nog verder ontwikkelen. Voor hem is het belangrijk dat hij de mogelijkheid krijgt om door te groeien, zijn talenten te ontwikkelen en waar nodig begeleiding te krijgen. ‘Overal waar je komt moet je je best doen, met lef, overtuiging en passie kom je er wel!’.