Building Talent Jasper
Divers

Jasper van de Loo is begonnen bij Van Gelder. Via de Construction University van Building Heroes startte hij daar in september 2018. Hij is bij Van Gelder actief in de wegenbouw, terwijl hij geen achtergrond in dit vakgebied heeft. Hij studeerde namelijk Civiele Techniek en Water management (TU Delft). Van de Loo vindt zichzelf geen typische bouwer, maar denkt dat hij juist daarom andere inzichten kan meebrengen in de bouw. “Ik ben idealistisch ingesteld en ik hoop dat ik daarvan een stukje kan overbrengen.”

Missie: “Ik vind de thema’s duurzaamheid en energie heel belangrijk en ik zou graag zien dat de bouw- en infrasector daar het voortouw in neemt. Er is heel veel mogelijk, denk aan het gebruik van nieuwe materialen en het slimmer ontwerpen van gebouwen. Het zou daarom mooi zijn als bedrijven hierin wat meer ‘out of the box’ zouden durven denken. Ik vind het mooi als een bedrijf staat voor idealen en met innovatieve oplossingen komt.

Hoe denk jij de bouwwereld te gaan veranderen? “Ik zou graag mee willen werken aan innovatieve projecten in de bouw- en infra. Er is zo veel mogelijk als er wat minder conservatief gedacht wordt.

*Jasper is samen met 35 andere jonge bouwtalenten opgenomen in de Cobouw: ’36 talenten onder de 36 jaar’. Bekijk hier de andere talenten.