Onze Bouwhelden | Carlijn Hoop

Carlijn Hoop

Carlijn (30) is van origine architect, maar haar ambitie reikt verder dan alleen het architectonische aspect van de bouw. Door het potential dat Building Heroes in haar ziet en door lef te tonen is ze onlangs begonnen aan haar eerste baan in de aannemerij. ‘Ik wilde iets anders, meer praktisch. Niet alleen maar achter de computer.’ En dat komt goed uit want in haar veelzijdige functie als planvoorbereider zal ze ook regelmatig op de bouwplaats aanwezig zijn.

‘Ik ben trots dat ik deze stap gezet heb. Ik zit nu aan de andere kant van de tafel. Dat is heel leuk, en mijn kennis en ervaring kan ik goed inzetten.’ Momenteel werkt ze aan twee binnenstedelijke projecten, waar ze echt de dynamiek van de bouw meekrijgt. ‘Je moet heel veel tegelijk regelen en doen.’ vertelt ze vol passie.

Horizon verbreden

Carlijn zit bij een vaste opdrachtgever waar ze volop werkt aan haar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Waar ze haar talent in kan zetten en mogelijkheden krijgt. Met haar drive heeft ze zeker de potentie om zichzelf verder te ontplooien en haar horizon te verbreden. ‘Ik wil heel graag allround worden. Mee kunnen praten over alles en zorgen dat ik overal genoeg van weet. Binnen mijn huidige afdeling en opdracht krijg ik echt de ruimte om mezelf verder te ontplooien.’