Anna Van Veenen

Waar Anna trots op is? Het cum laude behalen van haar master aan de TU Delft. En Anna gaat als een trein: in september al gestart aan de Construction University, terwijl ze in december afstudeerde. Tijdens haar studententijd bleek Anna al een groot organisatietalent: studiereizen, excursies en toernooien organiseren, ze deed het allemaal naast haar studie Civil Enginering en Construction Management. Een ding wist Anna zeker: “Ik wil na mijn studie eerst ontdekken waar mijn passies liggen, voordat ik mij committeer aan één werkgever. Daar sloot de Construction University mooi op aan.”

Lef

Dat Anna lef heeft, blijkt wel uit haar solo reis naar Zuid-Amerika: “Voor mijn Bachelor scriptie heb ik een woningbouwproject geëvalueerd in Colombia. Een onwijs toffe tijd waar ik veel heb geleerd. In mijn eentje ging ik die kant op en kwam ik in een gastgezin terecht – waar alleen Spaans werd gesproken. Het was een interessant project waar ik heel veel heb geleerd. Dit woningbouwproject, gefinancierd door de gemeente Bogotá, was speciaal gebouwd voor Colombianen die door de FARC uit hun huizen zijn gedreven en op de vlucht waren. Deze mensen hoefden geen huur te betalen – alleen servicekosten. Mijn taak was om de bewoners-tevredenheid te onderzoeken. Het feit dat het eigenlijk iets te klein was, daar hoorde je de bewoners niet over, ze zijn zo dankbaar voor wat ze krijgen.”

Ontdekken

Momenteel is Anna bij Krinkels actief als EMVI-schrijver voor een onkruid bestrijdingsproject op de Nederlandse wegen. Wat ze later wil gaan doen is Anna nu aan het ontdekken. “Ik wil iets vinden wat bij mij past en ervaring opdoen met verschillende werkzaamheden en afdelingen, diverse bedrijfsculturen en organisatiegrootte. Samen met mijn coach Lajos ga ik dat onderzoeken. Het is in elk geval een belangrijk punt in mijn persoonlijk ontwikkelingsplan. Hoe kan ik mijn talent het beste tot uiting laten komen? Daarbij ga ik nog kiezen of ik het organiseren centraal ga zetten of de civiel vakkennis. Misschien een combinatie. In elk geval gaat de Construction University mij daarbij helpen.”