CONSTRUCTION UNIVERSITY

Speciaal voor de allergrootste talenten die keihard aan hun potentieel willen bouwen, is er de Construction University. Hét ontwikkelprogramma waar we de helden van de toekomst opleiden. Wij noemen hen Building Talents. Professionals met een winnaarsmentaliteit die de bouwkolom willen veranderen. Wij bereiden je voor op de wereld van morgen. Dit is jouw startpunt.

De Construction University is niet voor iedereen – dat klopt. Maar dat is precies waarom het wel iets voor jou kan zijn. Als je klaar bent om je potentieel volledig te benutten en echt verschil te maken, dan nodigen we je uit op een van onze ‘Build your Future’ dagen. Hier gaan we met jou in gesprek over alle mogelijkheden en zetten we de eerste stap naar een uitzonderlijke carrière in de bouwsector.

Voorbereiden OP JOUW ADVIESGESPREK?

We hebben de handen ineengeslagen met BrainsFirst, dé matchmaker tussen je brein en baan. We geven je gratis inzichten in hoe jij denkt, hoe je werkt en waar jouw echte talenten liggen. Alles spelenderwijs, hoe makkelijk is dat? Met game-based spellen test je deze vaardigheden en skills bij jezelf. Niet op basis van je ervaring of achtergrond, maar op basis van je aanleg bepaald in je brein.

Wil jij je alvast optimaal voorbereiden op jouw adviesgesprek? Speel de Brainsfirst game.

BUILD YOUR FUTURE EVENT

Ben of ken jij een student die in het 4e jaar van zijn of haar studie zit en de bouw naar een hoger plan wil brengen?

De Construction University heeft een trainingscapsule gefixt waarin we je nog meer kunnen vertellen over het toepassen van jouw Breinprofiel. En dat is iets wat je als 4e jaars student niet wilt missen!

Zien we je tussen 18:00 & 21:00 uur op 7 mei in Rotterdam?