READY FOR ROMANCE?

Wat gebeurt er als je twee verschillende werelden bij elkaar brengt voor een gesprek over thema’s die hen beiden raken? Wij maken de match tussen onze Building Talents en toonaangevende klantpartners. En jij kunt meekijken. Zie je iets moois opbloeien of is er helemaal geen klik? Ongemakkelijke momenten? Een ding is zeker: van een beetje meer bouwromantiek wordt de hele sector een stuk aantrekkelijker!

Conceptueel bouwen: trend of game changer?

Hoe ziet de bouw er over vijf jaar uit en welke rol heeft conceptueel bouwen hierin? Raymond is trainee bij Ymere en wil graag weten hoe Anneke -verantwoordelijk voor de afdeling Vastgoed van corporatie Wooncompagnie- hierover denkt. Raymond vindt er zelf ook wat van en dat ligt toch net iets anders….

Hoe inclusief en divers is de bouw?

De bouw staat in de top drie meest onveilige sectoren. Waar of niet waar? Erdem, Building Talent en werkvoorbereider bij Heembouw vraagt het aan Ron, algemeen directeur bij K_Dekker. Ze gaan in gesprek over wat er nodig is om de sector aantrekkelijker te maken voor iedereen. Wat vind jij wat er moet veranderen?

Keihard werken aan je potentieel én de toekomst van de bouw? Kijk snel naar de programma’s van onze Construction University.

Hoe belangrijk zijn mensen?

Je moet kiezen: een baas die doet aan modern leiderschap of leuke collega’s die je er doorheen slepen als je een rotte dag hebt. Marleen, Building Talent bij een groot infraproject op de Zuidas en Leo, senior projectleider bij Trebbe zetten een boompje op over de ‘Human Agenda’ in organisaties. Zin of onzin?

Bouwen aan de infrastructuur van Nederland én leren van leading professionals. Ontdek de wereld van Construction University.

Vacatures Construction University