De ontwikkeling en betrokkenheid van onze helden is voor ons het allerbelangrijkste. Zij maken immers het verschil. Daarom lanceren wij Builders College. Het stimulerende platform voor onze medewerkers om nog meer uit hun harde werk te halen. Gedurende hun hele carrière helpen we hen zo actief mogelijk via (individuele) coaching en trainingen met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Samen met onze opdrachtgevers zorgen we er voor dat onze professionals continu de ruimte en mogelijkheden krijgen om stappen vooruit te zetten. Door te focussen op de wensen en ontwikkeling van onze professionals, maken we samen een krachtig statement over de toekomst van bouw en infra.

Binnen Builders College bieden we online trainingen, micro learnings en live trainingen aan. Klassikale trainingen kunnen op dit moment niet plaatsvinden, dus worden er live online trainingen aangeboden die interessant zijn voor de huidige situatie: proactief thuiswerken, kom thuis in flow, het managen van je belangrijkste relaties en stressbehendigheid. Ideaal voor deze thuisperiode.

Hoe het werkt? Eigenlijk is het heel simpel: iedereen die bij ons werkt, ontvangt voor ieder gewerkt uur een tegoed. Met dit tegoed kan direct geshopt worden binnen Builders College. Werkenden kunnen browsen, kiezen, en boeken wanneer het hén uitkomt. Ontwikkelen is nog nooit zo dichtbij geweest.