Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Student en op zoek naar een leuke baan in de infra of bouw? Wij brengen de bouw nog altijd samen met onze partners, persoonlijke coach, consultants en – natuurlijk – Heroes naar een hoger plan. En ook voor jou staan we in deze tijd klaar. Benieuwd hoe? We geven je een kijkje in de mogelijkheden bij Building Heroes.

Heb jij grootste ambities in de infra of bouw?

Dan is de Construction University wellicht wat je zoekt. Dit is het unieke driejarige multi-company traineeship voor de allergrootste talenten in de infra en bouw. Je werkt binnen dit programma aan verschillende topprojecten, bent onderdeel van een hechte community van ambitieuze professionals en bent continu bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij krijgt de kans om jouw ambities te realiseren en uit te groeien tot een echte bouwheld!

Wil jij bij de mooiste innovatieve bedrijven in de bouw werken?

Bij Building Heroes werken we alleen samen met de meest vernieuwende en inspirerende organisaties in de bouw die het sectorbelang boven het organisatiebelang stellen en echte leerplekken voor jou beschikbaar hebben. Enkele van onze partners zijn VolkerWessels, Heembouw, Constructif en Van Wijnen.

Ben jij continu op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen?

Met Builders College investeren we in de bouw en brengen we deze naar een hoger plan. Je krijgt als Building Hero – zowel in vast of gedetacheerd verband – toegang tot een platform met online trainingen, micro learnings en klassikale traningen. Alles om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling gedurende jouw hele carrière te faciliteren en de sector een stukje slimmer te maken.

Zoek jij naar een sparringpartner die met je meedenkt?

Je vindt in ons een toegewijde en proactieve sparringpartner die altijd een persoonlijke aanpak nastreeft. Zo zijn we in staat om steeds weer maatwerk te leveren en hebben we in alle werkvelden toffe vacatures open staan. Of het nu gaat om interim managementrol, leidinggevende functie of carrière kickstart bij een aannemer, ontwikkelaar of ingenieursbureau, wij vinden voor jou een positie die past.

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel of mail dan naar Brian@buildingheroes.nl / 06-50251556 of stuur een berichtje via onderstaande whatsapp button!