In een helder moment realiseerden wij ons wat een bijzondere positie we eigenlijk hebben. Als partner van de mooiste bouwbedrijven van Nederland horen we veel. Over wat er goed gaat, over de opwinding van de verandering en de snelheid waarmee ze zich aandienen. Dus wij luisteren naar de mooie wereld waar we via hen deel van uit maken, en vertalen dat altijd naar vraagstukken die daaruit voorkomen voor professionele bezetting. Dat gaat verder dan alleen de beste match. Dat noemen wij The Human Agenda.

Aan de andere kant van het Building Heroes spectrum, vinden we de professional. We zien dat zij in de kern hetzelfde willen als onze klantpartners. In The Human Agenda laten we beiden aan het woord op actuele urgente onderwerpen.

De uitgebreide interviews kun je nu al terug lezen via deze link. Hier vind je ook alle helden die meegedaan hebben aan het boek.

Er zijn een aantal limited edition hardcover edities beschikbaar in onze shop voor € 39,95. Liever het boek (gratis) digitaal in zien? Dat kan ook!