Building Heroes Breda
Building heroes bouwdetail schroef

Het snel groeiende Building Heroes opent begin maart een vestiging in Breda. Het kantoor in Bond Towers aan de Claudius Prinsenlaan is de vierde vestiging voor het jonge bedrijf. Building Heroes is een bemiddelaar in de bouw, vastgoed en infra.

Building Heroes is volgens managing partner Willem Molengraaf anders dan andere recruiters en bemiddelaars. “Wij laten echt een ander geluid horen en willen een bijdrage leveren aan het veranderen van de bouwsector.” Building Heroes profileert zich als een thuishonk voor helden in de bouw en infra. “We coachen, begeleiden en ontwikkelen professionals, zodat ze duurzaam inzetbaar zijn en blijven maar ook het verschil gaan maken voor onze opdrachtgevers.

Molengraaf geeft als voorbeeld een ‘multi-company traineeship’ dat het bedrijf heeft opgezet en hierin samenwerkt met haar opdrachtgevers. “Dit heet de Construction University, een speciaal programma voor starters (HBO-WO) met 0 tot 3 jaar werkervaring. De talenten die hierin deelnemen noemen we Building Talents. Zij komen drie jaar bij ons op contract en wij verzorgen in die drie jaar drie werkplekken bij drie verschillende opdrachtgevers.”

Het bedrijf heeft al vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Veenendaal en heeft nu zo’n vijftig personeelsleden met zo’n tweehonderd werkende medewerkers bij haar klanten. In het kantoor in Breda komen in eerste instantie zes mensen. “Dat moet dit jaar doorgroeien naar tien”, aldus Molengraaf.

Bron: Breda Vandaag Check Breda Vandaag voor al het lokale nieuws uit de Parel van het Zuiden!