De Construction University groeit hard. In ons tweede jaar starten er weer 2 groepen zodat er aan het einde van 2019 naar verwachting 100 Building Talents actief zijn. Om deze ambitieuze doelstelling waar te maken en het programma nóg verder door te ontwikkelen hebben we Eric Braat aangesteld als Manager Construction University.

Eric Braat: “Ik heb het natuurlijk nauwlettend gevolgd en er is in korte tijd iets heel goeds neergezet. Bouwbedrijven en starters hebben hier behoefte aan. Lang niet alle bedrijven kunnen dit zelf goed regelen en afgestudeerden hebben hulp nodig bij het vinden van hun juiste pad. Ik heb bij BAM als HR Manager ook trainees begeleid en ik vind het gaaf om in deze fase van hun carrière een rol te spelen bij hun ontwikkeling.”

Jeroen Meerum Terwogt: “De sector kan niet om talentontwikkeling heen; het is simpelweg de nieuwe norm. Wij slaan de handen ineen met die innovatieve bedrijven die samen willen werken aan de ontwikkeling van talentvolle starters in de bouw en infra. Ik ben ook enorm trots op de hechte community van Building Talents die ontstaan is en steeds groter groeit. Nu we Eric toevoegen aan het team Construction University hebben we alles in huis om onze ambitie te verwezenlijken.”

Kijk op www.constructionuniversity.nl voor meer informatie over het programma.