Ha, Jackie, who’s that?

“Ik ben Jackie en ik ben nu een half jaar werkzaam bij Building Heroes als Campus Recruiter. Als Campus Recruiter ben ik het aanspreekpunt voor alle studenten binnen de Bouw, Infra of Built Environment studies. Alle studenten kunnen bij mij terecht tijdens hun studie en na hun studie.”

Vertel, waarom vind jij het belangrijk om deze training te geven?

“Samen met Building Heroes heb ik het doel om de bouwbranche naar een hoger plan te tillen. Daarbij is het natuurlijk essentieel om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van bouw en infra studenten, de toekomst van de bouw en infra. Dit doen wij door onder andere de Construction University, een driejarig multi-company traineeship voor de grootste helden in bouw & infra. Studenten kunnen dit traineeship volgen na het behalen van hun hbo of wo diploma. We willen niet alleen de studenten na hun studie helpen, maar ook tijdens hun studie al. Daarom staan we in nauw contact met verschillende onderwijsinstellingen om daar al te starten met de ontwikkeling van studenten. Dit doen we  op verschillende manieren en ook door middel van trainingen. We merken dat er nu behoefte is aan soft skill trainingen binnen de bouw en daar geven we nu dus ook trainingen in. We zijn daarom gestart met de Brainsfirst en Growth Mindset training op de Hogeschool Rotterdam.”

Toch wel spannend zo een eerste training?

“Voor mij was het de allereerste keer om deze training te geven en dan ook gelijk digitaal. Ik vond het heel spannend en natuurlijk is het wel een stuk lastiger om te pijlen wat de groep van de training vindt. Al met al geloof ik dat we goed op de situatie hebben ingespeeld en gezorgd voor veel interactie en de studenten zelf aan het werk te zetten. We hebben er ook voor gekozen de trainingen wat korter te maken. Zelf heb ik natuurlijk ook weer veel nieuwe dingen geleerd! Ik heb nu al zin in de volgende sessies!”