Pimp my keet! Van de allermatigste bouwkeet tot een paleis op wielen. Het overkwam Michael Seebregts die vorig jaar onze Home of Heroes campagne met ruim 2000 stemmen won. De lauwe koffies, gortdroge broodjes en doorgezakte stoelen maakten plaats voor een playstation, mega tv en manshoge koelkast vol drank. Wat een genot. Nu, bijna een jaar later, vroegen wij ons natuurlijk af hoe het met Michael en de gepimpte bouwkeet gaat. We klopten bij hem aan…

Hey Michael, hoe gaat het daar?
“Goed! Ik ben de afgelopen tijd druk bezig geweest met het bouwen van mijn eigen werkplaats in Borne. Daar heeft de gepimpte keet nu een mooi plekje gekregen.”

Belangrijk:  wordt er veel gekeet in de keet?
“Uiteraard. Het is een echte mancave waar lekker slap wordt geouwehoerd. Vaak drinken we er op vrijdagmiddag een biertje met de mannen. De leuke verlichting, het barretje en de stoeltjes maken het ook echt een gezellige plek. Het is geen alledaagse bouwkeet zullen we maar zeggen.”

Voel je je nog steeds een winnaar?
“Zeker. Ik heb echt m’n best gedaan om al die stemmen te krijgen en de keet binnen te slepen. Het voelde wel als een mooie overwinning. Maar ik lijk vaker geluk te hebben. Zo heb ik ook weleens vrijkaartjes en een tent gewonnen.” 

Veel karmapunten misschien?
“Wie zal het zeggen? Wel grappig: ik reed gisteren naar Alkmaar en op Radio 538 vroegen ze naar de verhalen van mensen die ooit iets gewonnen hadden. Ik heb meteen een berichtje gestuurd, maar ben helaas niet aan de beurt gekomen.”

Wat vond je eigenlijk van al die media-aandacht vorig jaar?
“Ik vond het best leuk om in de spotlights te staan. Toen RTL4 me belde om naar de show van Beau van Erven Dorens te komen twijfelde ik geen seconde. We hebben de keet op een oplegger gezet en zijn naar Amsterdam gereden. Beau is toen even binnen komen kijken om te vragen wat ik daar aan het doen was.”

Een biertje drinken toevallig?
“Hoe raad je het?”

Je kreeg een popcornmachine, koffiezetapparaat, voetenbadje en veel meer… waar maak je het meeste gebruik van?
“Toch wel de koelkast met ijskoude biertjes. Normaal gesproken wisselden we de locatie voor de biertjes op vrijdagmiddag wat meer af, maar de mannen vinden het nu wel erg leuk om naar mij te komen. Dat vind ik ook alleen maar gezellig!”

Nog dingen aan de inrichting veranderd?
“M’n kinderen hebben de playstation en tv vrijwel direct in beslag genomen. Maar dat is prima, het was niet goed geweest als ik deze in de keet had laten staan. Ik heb thuis een speelhoek voor ze ingericht en ze hebben nu zelfs twee playstations. Een voor en een achter. Kunnen ze mooi tegen elkaar spelen.”

Heb je stiekem heimwee naar de oude keet?
“Nee, daar mis ik helemaal niets aan. Ik heb hem meteen doorverkocht. Weg met dat ding!”

 Dan rest ons alleen nog te zeggen: proost mannen!

De home of wat?

Vorig jaar won Michael Seebregts dé HOME OF HEROES. Hoe dat er aan toe ging? Bekijk hier alle Youtube video’s of bezoek de home of heroes pagina hier.