Building Heroes VolkerWessels

WIJ ZIJN TROTS op de verbreding van onze samenwerking met VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling West (BVGO West).

BVGO West ziet dat de bouwwereld verandert en dat dit vraagt om minder hiërarchische en veel leukere en duurzamere manieren van werken. Daarom geeft deze innovatieve organisatie ál hun jonge talenten vanaf nu een kickstart in de Construction University: het driejarig ontwikkelprogramma voor ambitieuze starters.

Voor deze toptalenten biedt BVGO West de ideale setting om vlieguren te maken, een rijk portfolio op te bouwen en te ontwikkelen tot echte bouwheld. En daar wil je bij zijn: want de mensen van VolkerWessels zijn toonaangevend in de markt als het gaat om hoogwaardige kennis en jaren ervaring. Zij zijn vertrouwd met elk gebouw: van het meest duurzame kantoor ter wereld tot de nieuwe energienota nul woning in één dag.

Jeroen Meerum Terwogt: “Ik ben heel trots dat BVGO West als samenwerkingspartner toetreedt tot het thuishonk in de bouw. Zij bewijst hiermee een duurzame visie te hebben op talentontwikkeling en durft op lange termijn te koersen. Dit is innovatie én ondernemerschap, samenwerken voor een duurzaam resultaat!”.

Piet van Hoeven: “De samenwerking met de Construction University betekent voor ons grote stappen zetten in talentontwikkeling. Onze mensen hebben enorme vakliefde en staan klaar om deze te delen met de nieuwe generatie talenten in de bouw“.