Building Heroes heeft de zoektocht geopend naar Nederlands meest matige bouwkeet. Deze wordt door het bedrijf vervangen voor een schaftkeet die het aan luxe niets ontbreekt.

“De helden in de bouw staan letterlijk aan de basis van onze samenleving”, zegt Willem Molengraaf, één van de oprichters van Building Heroes. “Ze motiveren dag in dag uit constructieteams om de mooiste creaties te maken. Ze ontwerpen de gebouwen van de toekomst. Hoe belangrijk dat werk voor Nederland is, zo matig is de keet nog vaak. Dat probleem willen we nu eens agenderen en helpen oplossen.”

Het is onze missie om de bouwketen te verbeteren. Op een letterlijke manier: door een gepimpte bouwkeet, met alles erop en eraan, weg te geven. “Zodat pauzes worden doorgebracht in de luxe die de professional in de bouw verdient. Denk aan een keet met een gigantische tv met Playstation, een bar om na een lange werkdag aan te hangen, badjassen en sloffen, een spiksplinternieuw koffiezetapparaat, voetenbadje en popcornmachine.”

Meedoen

Komt jouw bouwkeet in aanmerking? Upload voor 28 juli een video van de betreffende bouwkeet en leg uit waarom deze zo bijzonder matig is. Buiding Heroes verzamelt alle inzendingen. De tien matigste keten worden geselecteerd. Vervolgens kan er worden gestemd op deze tien bouwketen tot 25 augustus. Daarna wordt de winnaar van ‘het paleis op wielen’ bekendgemaakt.