Blijven investeren

Wij noemen onszelf ook wel eens de katalysator voor passie en prestaties, voor ontwikkeling en plezier. Vanuit dit gedachtengoed blijven we investeren. In onszelf, in de markt en in onze mensen. De afgelopen maanden waren daar een mooi bewijs van. Graag nemen we je mee in de lancering van een nieuwe richting van ons ontwikkelprogramma, de uitbreiding van ons kantoor in Rotterdam en de nieuwe mensen die zich onlangs bij ons Building Heroes team hebben aangesloten.

Het is alweer meer dan drie jaar geleden dat we de Construction University voor bouw en infra professionals zijn begonnen. Binnen dit traineeship ontwikkelen young professionals, wij noemen hen Building Talents, zich op persoonlijk en vakinhoudelijke thema’s. Na het toevoegen van de vastgoedtak begeven we ons nu ook binnen de woningcorporatiesector. De eerste trainees starten binnenkort met hun traineeship bij een corporatie starten. Dit hadden we nooit kunnen realiseren zonder Rozmeen, Zaker, Bram en Niek. Benieuwd wat hun rol is binnen Building Heroes? Klik op hun namen en bekijk hun LinkedIn profiel.

Alhoewel de meeste van onze eigen mensen zich in Amsterdam bevinden is Rotterdam momenteel ons snelst groeiende vestiging qua omvang van het gebouw én aantal collega’s. Nadat we helaas afscheid hebben moeten nemen van onze trouwe helden Ryan en Tessa, hebben we ook twee nieuwe toppers aan ons team mogen toevoegen: Ashley (Consultant Vastgoed) en Cashmira (Consultant Bouw). Binnenkort meer over deze helden op onze socials!