Blog bericht | Associate Heroes

Associate Heroes

What's in it for you?
  • Financiering van jouw studiegeld;
  • 32 uur werken, 8 uur naar school;
  • Salaris voor de gewerkte uren;
  • Bemiddeling en gegarandeerde plekken bij toonaangevende werkgevers;
  • Ondersteuning door een Building Heroes Talentmanager;
  • Extra trainingen en opleidingen om jouw persoonlijke groei te boosten via ons unieke platform Builders College;
  • Baangarantie na afloop van de opleiding.
Heb jij een vraag over de opleiding?

Iedere dinsdag behandelen we tussen 15.30 – 16.30 uur jouw vragen over de 2-jarige hbo-opleiding Ad Bouwmanagement. Aanmelden via onderstaande button!

Associate Degree Bouwmanagement

Building Heroes moedigt ieder individu aan die samen met ons een krachtig statement over de toekomst van de bouw en infra wilt maken. Daarom zijn wij fan van de opleiding Associate degree Bouwmanagement. Speciaal voor de talenten die verder willen studeren maar ook ervaring in de praktijk willen op doen, biedt Building Heroes een beurs aan.

De opleiding is praktijkgericht met daarbij alle vakkennis die je nodig hebt. Je leert om samen te werken en te werken aan projecten uit de praktijk. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Je doet tijdens de opleiding veel ervaring op met 3D BIM-modellen. Aansprekende namen uit het bedrijfsleven zullen gastcolleges verzorgen. Na het succesvol afronden van je opleiding ontvang je het Associate Degree Bouwmanagementdiploma.

Naast het inhoudelijke programma en je diploma van de Hogeschool Utrecht, kom je te werken bij de beste werkgevers binnen de branche, pas je jouw geleerde theorie direct toe en ontvang je vele extra’s zoals persoonlijke ondersteuning en extra ontwikkelsessies.

Hoe werkt het?

Building Heroes helpt jou met het zoeken en vinden van de juiste werkplekken bij de beste werkgevers. Niet geheel onbelangrijk: in plaats van de gebruikelijke stagevergoeding, ontvang jij salaris voor de gewerkte uren. Tel daar alle extra’s bij op en je hebt een unieke beurs waarmee je jouw carrière én persoonlijke ontwikkeling een kick-start geeft!

Wil jij weten of je hiervoor in aanmerking komt of heb je vragen? Bel of mail dan naar Bram@buildingheroes.nl / 06-20652427 of stuur een berichtje via onderstaande whatsapp button!