Vakliefde

Blog

Building Heroes onderzoekt vakliefde in de vastgoedsector. Recentelijk vond de Provada plaats: een jaarlijks terugkerend evenement dat professionals uit de vastgoedwereld samenbrengt in Amsterdam. De uitgelezen kans om over dit thema vragen te stellen.

Op zoek naar vakliefde

Heb jij nog genoeg vakliefde in je leven? Wanneer voelde je voor het laatst échte liefde voor jouw vak? Krijg je voldoende ruimte in jouw organisatie om de vakliefde te laten bloeien? Als consultant bij Building Heroes ben ik elke dag bezig mensen te helpen om hun ideale werkplek te vinden. Een plek waar je als professional echte voldoening kan ervaren en werkgeluk kan vinden. Want op die manier komt een organisatie pas echt verder.

In mijn ervaring gaat het er niet alleen om of jouw cv past bij de vacante functie. Veel belangrijker vind ik het of jij met jouw talent kunt floreren. Of jij je kunt ontwikkelen. Of je genoeg ruimte krijgt voor vakliefde en werkgeluk. En dat vraagt echt om maatwerk. Want wat vakliefde betekent kan voor iedereen anders zijn. Voor organisaties is er dan ook geen ‘one size fits all’. Ik vind het dan ook een ontzettend boeiend thema waar we met elkaar het gesprek over moeten voeren.

Recentelijk vond de Provada plaats: een jaarlijks terugkerend evenement dat professionals uit de vastgoedwereld samenbrengt in Amsterdam. Het biedt een platform voor innovatie, netwerken en het delen van kennis binnen de branche. Voor mij was dit een uitgelezen kans om over dit thema vragen te stellen aan de mensen die werken in de vastgoedbranche. Ik kwam erachter dat in ieder geval iets creëren, concreet resultaat kunnen zien en ruimte van de werkgever belangrijke ingrediënten zijn voor vakliefde en werkgeluk. Ik heb ontzettend veel leuke gesprekken gevoerd en ik wil er een paar met je delen in onderstaande video.

Ben jij ook geboeid door dit thema en wil je je hierover laten inspireren door vakgenoten en experts? Schrijf je dan in en laat ons weten waar jouw interesse ligt. Building Heroes organiseert regelmatig netwerk- en inspiratiebijeenkomsten rondom dit soort thema’s. Wie weet ontmoet ik je binnenkort om hierover verder te praten!

Lisanne Baars

Consultant Building Heroes

Geïnteresseerd in vakliefde?

Vul je gegevens in en laat ons weten waar jouw interesse ligt.

    privacy statement gelezen*