INSPIRE

Blog

Op 29 februari kwamen de meest briljante geesten in de bouwsector samen voor het INSPIRE-event. Jonge talenten, alumni van de Construction University en onze klantpartners waren erbij. Het was een leerzame avond met ruimte voor netwerken, kennisdeling en zeker ook plezier.

Samen hebben we elkaar en anderen geïnspireerd met als hoofdonderwerp Artificial Intelligence in de bouwsector gepresenteerd door Fiona Passantino.

De kans om te excelleren in de bouw voor jong talent

De Construction University is geen standaard programma; er is ambitie nodig. Wij weten dat het er al inzit, wij halen enkel het maximale potentieel uit jouzelf. Door praktijkervaring bij topbedrijven en de wijsheid van ervaren mentoren, geven we je alles wat je nodig hebt in de start van jouw bouw carrière.

De Construction University is niet voor iedereen – dat klopt. Een community van leergierige talenten en gevestigde mentoren. We doen het samen of we doen het niet.

Klaar om aan je potentieel te bouwen en de bouwkolom te veranderen? Neem contact op met Daniëlle van Amstel 06 21368979 of bekijk onze website!

Onze klantpartners geloven in de kracht van ontwikkeling

De klantpartners van de Construction University behoren tot een netwerk dat zich inzet voor een toekomst met elkaar. Zij investeren in de groei van jong talent, maar ook in de duurzame ontwikkeling van de bouwsector. Samen bouwen we aan de toekomst met een win-win situatie voor iedereen betrokken.​

Geloof je in jong talent en wil je samen met ons verandering in de bouwsector teweegbrengen? Of ben je benieuwd met welke klantpartners wij al werken?

Zelf je netwerk uitbreiden?

Een omgeving van intensieve samenwerkingen die innovatie en groei stimuleert. Het netwerk van professionals gelooft in kennisdeling en een collectieve vooruitgang. Met onze exclusieve events en borrels kun je niet alleen je netwerk uitbreiden, maar ook je band met de bouw verdiepen. Een keer zien hoe zo’n event er uit ziet? Bekijk de video van het Inspire-event.